Villa Polesini: Bajkovita lokacija za čarobno, intimno vjenčanje kakvu još niste vidjeli!

Sezona proljetnih vjenčanja samo što nije počela, a baš svaka mladenka itekako dobro zna da je za savršeno vjenčanje iz snova potrebno imati tri najvažnije stvari: Pravog muškarca, savršenu vjenčanicu i – idilično mjesto na kojemu će proslaviti jedan od najvažnijih dana u svom životu!

Kada govorimo o trendovima u svijetu ”pireva”, vjenčanja na otvorenom posljednjih su nekoliko godina apsolutni hit, a na sreću svih nas koji živimo u Lijepoj Našoj, Hrvatska se zaista može pohvaliti velikim brojem idiličnih destinacija koje su kao stvorene za svečane prilike poput čarobnih vjenčanja. A jedna od uvjerljivo najtraženijih lokacija koja se nalazi na vrhu liste najvećeg broja mladenki jest elegantna Villa Polesini koja je svoje mjesto pronašla u čarobnom Poreču. Smještena tik uz more, ova bajkovita villa iz 19. stoljeća pruže čak nekoliko romantičnih lokacija za vjenčanu ceremoniju ili otmjenu večeru uz more na otvorenom, ispod žaruljica.

Ako odaberete upravo Villu Polesini, možete birati između profinjene dvorane koja podsjeća na aristokratske dvorane za bal, terase ispred vile ili prostranog mediteranskog vrta s nezaboravnim pogledom na more. Od cvjetnih dekoracija sugeriramo da se držite onog zlatnog pravila ”manje je više” te da u samo uređenje unesete dozu elegantnog i profinjenog stila obogaćenog mediteranskim zelenilom. Na vrtnoj koktel zabavi – otvorenoj ili pod šatorom – može se smjestiti do 300 ljudi, a prekrasno dvorište okrenuto prema moru pruža nevjerojatnu kulisu, naročito u vrijeme zalaska sunca kada horizont krase narančaste i crvene nijanse. Više informacija o samoj villi potražite na službenoj stranici!

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE