Predivno rozo odijelo iz Zare koje se isplati kupiti

Vremena u kojima su odijela bila rezervirana isključivo za mušku stranu ormara daleko su iza nas. Tako danas ne možemo zamisliti garderobu koja ne posjeduje barem jedno dobro odijelo, a koje će kao takvo odgovoriti na sve poslovne, formalne, ali i svečane prigode. Upravo jedan takav model pronašli smo i u omiljenoj Zari, a o kojem više možete saznati u nastavku teksta!

Brojni su razlozi zašto se isplati imati dobro odijelo u ormaru, a kao jedan od važnijih izdvaja se svestranost u kombiniranju s drugim predmetima iz ormara. Također, ako ne znate koji model odabrati za tople dane pred nama, onda neka vaš odabir bude odijelo u boji, a koje će sigurno unijeti vedrinu u svakodnevne outfite. Ovih dana veliku pažnju privuklo je rozo odijelo iz Zare, a koje je odličan izbor za proljeće jer je svježe, ženstveno i trendi.

Odijelo koje privlači poglede

Iako možda ne djeluje tako na prvi pogled, rozo odijelo možemo vrlo lako kombinirati s bijelim ili crnim topom ili majicom kako bi se naglasila boja odijela. Nadalje, za poslovne prilike možete nositi košulju u pastelnim bojama ili s uzorkom, dok za večernje izlaske možete odabrati top s dubokim dekolteom ili asimetričnim krojem. Kada je obuća u pitanju, ovo Zarino odijelo možete kombinirati sa sandalama s visokom petom ili s klasičnim salonkama u bijeloj, crnoj ili nude boji. Za casual izgled možete odabrati tenisice koje će savršeno ukloniti strogoću odijela te mu pružiti neko novo, razigranije ruho. Zarino odijelo možete kupiti ovdje, stoga požurite dok ga još ima u ponudi!

Zara sako (59,95 €), Zara hlače (29,95 €)

Foto: Instagram, Zara

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE