Znamo gdje u Zagrebu svakog petka možete uživati u omiljenim koktelima po nikad povoljnijoj cijeni!

Dolazak proljeća, duži dani i sve češća druženja na otvorenom znače samo jedno – sezona koktela i službeno može započeti! Obožavani kokteli s razlogom su najpopularniji upravo u proljetnom i ljetnom periodu. Osim što je vrijeme znatno toplije, a što znači više društvenih događaja i okupljanja, kokteli su odličan dodatak svakom druženju. Dodajmo tomu i činjenicu da proljeće i ljeto daju razno svježe voće i bilje koje se može koristiti u koktelima, sasvim je jasno da su upravo kokteli savršen odabir za toplije dane!
A sve navedeno dobro znaju i omiljeni zagrebački barovi koji su već započeli nuditi sezonske menije koktela koji prikazuju najbolje od onoga što je dostupno tijekom proljeća. Ponuda koja nas je definitivno najviše zainteresirala jest ona koju je predstavio obožavani Market street food & drinks u Gundulićevoj. Ovaj popularni zagrebački bistro jedna je od najdražih destinacija za opuštena, after-work druženja uz ukusnu hranu i široku lepezu pića, a sada je svojim gostima omogućio da svakoga petka uživaju u najpopularnijim koktelima po znatno sniženoj cijeni!

Happy Hour petkom
Petkom od 21h do 00h gosti Market street fooda mogu kušati koktele u posebnoj ponudi koja uključuje popularni Skinny Bitch, Gin&Tonic, Dupli štrukani pelin, Negroni, Negroni Sbagliato te obožavani Moscow Mule. Cijene koktela kreću se od 2 do maksimalno 4 eura, a s obzirom na veliki interes javnosti, predlažemo da, prije no što se zaputite u Gundulićevu, rezervirate svoje mjesto kako biste bezbrižno uživali u opuštenoj atmosferi samog mjesta. Sve informacija potražite na službenoj stranici.

Foto: Unsplash

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE