Neodoljivi ”Barbie” luftići zbog kojih ne možemo dočekati ljeto!

Što je ljeto bez stylish luftića za plažu i pool partyje? U posljednjih nekoliko godina atraktivni luftići u obliku flaminga, labuda, pizze, donutsa i drugih popularnih motiva postali su apsolutni ‘must have’, a osim što izgledaju zaista fotogenično, moramo priznati kako opuštanje i izležavanje na vodi, uz društvo gigantskog napuhanca, nikada nije bilo zabavnije!

Tako luftići i ovoga ljeta ostaju jedan od najpoželjnijih dodataka za kupanje, uz neke nove trendove koji su nas oduševili na prvi pogled! Naime, poznati brand u svijetu luftića i acesorajza za plažu uopće – FUNBOY, nedavno je osvojio društvene mreže svojom najnovijom Malibu Barbie kolekcijom luftića koja izgleda zaista genijalno, a uz koju ćete ispuniti sve svoje ”Barbie” snove iz djetinjstva i na trenutak živjeti u Barbie svijetu! Cijela kolekcija nastala je u čast 50. godišnjice izlaska Malibu Barbie kolekcije, a svi komadi koje ćete pronaći predstavljali su pravu estetsku eksploziju koja je zaludjela mnoge generacije. Od neodoljivog luftića u obliku privatnog Barbie aviona, preko divnih kolutova u prepoznatljivim rozim Barbie bojama, pa sve do Barbie auta koji je naš apsolutni favorit u cijeloj kolekciji, sasvim smo sigurni kako će vas najnovija FUNBOY kolekcija potpuno oduševiti!

Funboy x Malibu Barbie kolekcija kreće se od 39 do 129 dolara, a dostupna je samo na ograničeno vrijeme stoga požurite s narudžbom i provedite ljeto u stilu Barbare Millicent Roberts – u pravom Barbie modu! Kolekciju potražite na službenoj stranici.

Foto: FUNBOY

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE