Zara Home ima najljepšu kolekciju za novorođenčad do sada, a mi smo izdvojili najslađe komade koji će vas osvojiti na prvu!

Ne znamo za vas, ali naša nadraži shopping izleti vrlo često uključuju kupovinu raznih artikala za bebe; Birati neodoljive, praktičke komade za mališane može biti itekako zabavno iskustvo, a ujedno je i način da se pripremite za dolazak novog člana vaše obitelji ili društva, a koji će bez imalo sumnje okrenuti vašu svakodnevicu naglavačke.
No, važno je imati na umu da novorođenčad ne treba puno stvari i da je zaista lako pretjerati s kupnjom stvari koje na kraju možda neće biti korištene niti potrebne. Predlažemo da napravite popis bitnih stvari koje će vam trebati, a koje će biti sigurne i funkcionalne za korištenje. Ne moramo posebno napominjati osjetljivost kože novorođenčadi, a zbog koje je važna odabirati mekane, prozračne materijale poput lana i pamuka. Sve navedeno krije najnovija kolekcija s potpisom Zare Home, a svi artikli koji se u njoj nalaze, posebice oni dekorativni, izgledaju toliko lijepo da bismo ih rado uvrstili u naše spavaće sobe.

Dizajn, funkcionalnost i sigurnost
Čitavom kolekcijom dominiraju nježne, zemljane boje koje krase prekrasne komade kombinezona, pidžamica, pokrivača i mekanih igračaka koje su kao stvorene za bebu koja je tek započela istraživati svijet oko sebe. Kolekcija je savršena i za sve one koji traže idealan poklon za bebu, a kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili najprodavanije artikle koji su nas osvojili na prvu. Potpunu kolekciju potražite na službenoj stranici.

Tuta od kašmira (48,99 €)

 Viseći ukras (16,99 €)

 Igračka (34,99 €)

 Torba (16,99 €)

 Igračka (18,99 €)

 Jastuk (18,99 €)

 Majica (19,99 €), Hlače (18,99 €)

 Set (12,99 €)

 Organizator (16,99 €)

Foto: Zara Home

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE