Vrijeme je za suknje! Pronašli smo predivne modele koji osvajaju na prvi pogled!

Suknje su definitivno jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta za proljeće i ljeto. Svejedno preferirate li mini, midi ili maxi suknje, ove lepršave komade odjeće možete nositi na razne načine i u raznim prilikama. Zato smo u ovom članku izdvojili nekoliko stilova suknji koje su neizostavni modni komadi ove sezone.

Midi suknje su jedan od najpopularnijih stilova suknji za proljeće. Ove suknje, koje se protežu do ispod koljena ili do sredine lista, su vrlo raznolike i mogu se nositi u mnogim prigodama. Za casual look, midi suknju možete upariti s tenisicama ili ravnim sandalama, a za formalnije prigode, dodajte cipele na petu i elegantnu bluzu. Jednako popularne, posebno u posljednje vrijeme, su i denim suknje. One su zapravo vječni klasik s kojim ne možete pogriješiti. Kratke ili duge, u kombinaciji s ostalim ležernim komadima, savršena su alternativa omiljenim trapericama.

Vladavina mini suknje

Mini suknje su idealne za proljeće i ljeto, kada poželimo pokazati malo kože nakon dugih zimskih mjeseci. Mini suknje možete nositi uz gotovo sve, no važno je obratiti pažnju na balans u silueti. Odlično će izgledati kombinirane s oversized majicom ili ležernom košuljom i sandalama. Ukratko, suknje su neizostavni dio proljetne i ljetne garderobe. Od midi do mini preko asimetričnih i maxi modela, svaki stil suknji omogućuje vam kreiranje zanimljivih modnih priča u kojima se definitivno nećete osjećati monotono. U galeriji se inspirirajte našim favoritima iz aktualne ponude i odaberite model koji se savršeno uklapa u vaš osobni stil.

Zara (35,95 €), Stradivarius (19,99 €)

Mango (29,99 €), Pull&Bear (19,99 €)

Mango (49,99 €), (59,99 €)

Zara (22,95 €), Stradivarius (29,99 €)

Zara (25,95 €), Pull&Bear (19,99 €)

Zara (29,95 €), Mango (49,99 €)

Foto: Instagram, Mango, Pull&Bear, Stradivarius, Zara

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE