Otkrili smo jednostavni trening od 30 minuta kojim se troši preko 400 kalorija!

Ubrzani tempo života i premalo slobodnog vremena nerijetko ostavljaju posljedice na našem fizičkom izgledu. Razlog zašto je to tako krije se u brzinskim obrocima ‘s nogu’, ali i manjku kretanja, odnosno fizičke aktivnosti. Iako je izgled samo jedan od segmenata koji pate ako ne vježbamo, on je vrlo često jedini pokretač, no jednom kada uvidite i ostale benefite možete biti sigurni da će vježbanje postati vaš najdraži dio dana!

Često je uvriježeno mišljenje da vježbanje oduzima puno vremena, ali realnost je ponešto drugačija i to sve zahvaljujući sjajnim kraćim programima koji daju fantastične rezultate. Jedan takav pronašli smo i ovog puta, a riječ je o treningu za cijelo tijelo koji ne uključuje nikakvu opremu osim prostirke i odjeće za vježbanje. Trening koji smo izdvojili je srednjeg intenziteta, što znači da je idealan za one koji već vježbaju, ali i za početnike koji će vrlo brzo uhvatiti tempo.

Redovitim treniranjem vrlo brzo ćete primijetiti bolju formu i kondiciju, a uklopite li u sve to i nešto zdravije prehrambene navike, budete uporni i ne odustajete, prvi rezultati kao poticaj za dalje bit će vidljivi vrlo brzo, a nakon određenog perioda osjećati ćete se znatno bolje, poletnije te spremno za nadolazeću, ljetnu sezonu!

U nastavku potražite odličan video trening koji traje svega 30 minuta, a izvoditi ga možete kod kuće!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE