Otkrijte revolucionarni beauty uređaj koji će preporoditi vašu kožu!

Predstavljamo revolucionarni uređaj koji će obilježiti 2024. godinu, Préime DermaFacial koji u kombinaciji s Préime DermaCeuticals proizvodima čini novi svjetski standard u tretmanima za njegu kože, nudeći pet snažnih tehnologija (AquaB, VibroX, Collagen+, MicroT i UltraB) pomoću kojih se może kreirati neograničen broj kombinacija tretmana koji odgovaraju posebnim zahtjevima kože svakog pacijenta.

AquaB koristi napredni, spiralni pokret u kombinaciji s vakuumskom tehnologijom za dubinsko čišćenje, hidrataciju i pripremu kože za kasnije faze tretmana lica. Koristi se u sinergiji s hranjivim aktivnim sastojcima Préime DermaCeuticals.

Mikrodermoabrazijom VibroX Préime DermaFaciala radi se piling i uklanjaju mrtve stanice kože. Mjehurići CO2 prodiru u kožu i potiču povećanu cirkulaciju krvi – postiže se Bohrov efekt. Koža ovim korak ostaje očišćena i svježa zbog povećane oksigenacije. VibroX integrira visokofrekventnu vibraciju s crvenim LED svjetlom kako bi se omogućila napredna mikrodermoabrazija za poboljšanje tona i teksture kože.

MicrT tehnologijom koja pomoću mikro struja radi na stimulaciji i toniranju mišića lica učvršućuje se koža i mišići kako bi konture lica bile definiranije, izglađuje se izgled finih linija i bora, potičući prirodnu proizvodnju kolagena i elastina.

Collagen+ sondom izaziva se blago toplinsko oštećenje kože koje pomaže u poticanju prirodne sposobnosti kože da se sama popravlja. Ovaj oblik stimulacije potiče proizvodnju kolagena koji jača i pomlađuje ten kože. Koža se ravnomjerno zagrijava radiofrekvencijom od 1MHz na 39-42 °C. Uvođenje topline u lice pomaže u poticanju prirodne proizvodnje kolagena i elastina zbog čega se postiže čvršći, pomlađeni izgled kože.

UltraB koristi termalnu ultrazvučnu tehnologiju koja radi na visokoj frekvenciji od 1MHz za pomoć pri transdermalnoj apsorpciji Préime DermaCeuticals Hydrating & Soothing seruma. To rezultira transdermalnom apsorbcijom visoke razine aktivnih sastojaka koji ubrzavaju zadržavanje vlage u koži. UltraB nudi značajne estetske prednosti za poboljšanje izgleda kože lica.

Svaku tehnologiju prate određeni preparati koji su savršeno prilagođeni vrsti tretmana. Preparati su napravljeni na bazi hijaluronske kiseline koja poboljšava hidrataciju i potiče rejuvenaciju, peptida, aminokiselina, niacinamida koji pobošljava lipidnu barijeru, smanjuje hiperpigmentacije, bore, crvenilo i poboljšava elastičnost kože, pantenola koji sprječava transepidermalni gubitak vode iz kože, cink glukonata koji djeluje antiupalno i anti bakterijski i snažno djeluje na pojavu mitesera i poboljšava brzo zacjeljivanje kože.

U usporedbi s drugim uređajima kao što su Hydrafacial, Oxygeneo, Cristal Clear, Preime Dermafacial ima najnapredniju Skin Care Management tehnologiju i spada među Multiple Technologies SMART uređaje. Mogu ga primjenjivati sve dobne skupine, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana – čista, svježa, blistava, nahranjena i zategnuta koža, ujednačenih tonova.

Dr. med. Jeannette Gjurić

Prvi primjerak ovog multifunkcionalnog aparata u Hrvatskoj może se isprobati u Centru Koncept 5 elemenata, kod dr. med. Jeannette Gjurić, specijalistice anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine, a inače liječnice poznate po njegovanju longevity načina života, industrije dugovječnosti u okviru medicine na temu kojeg će održati i prvi hrvatski longevity simpozij, 20.4.2024. u Zagrebu (Hilton Garden Inn). Ovaj cjelodnevni događaj okupit će stručnjake iz različitih disciplina biomedicinskih znanosti koji će podijeliti svoje spoznaje o konceptu zdrave dugovječnosti, kao i načinima kako ih multidisciplinarno povezati, pa se pozivaju svi zainteresirani liječnici da se pridruže ovom interesantnom skupu.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE