Popularni brend ima novi proljetni parfem s notama mošusa i naranče

Svaka od nas ima jednu posebnu osobu u svom životu. Najbolju prijateljicu. Ona je, počev od zajedničkog ljuljanja u parku, sjedenja u školskoj klupi, kumstva na vjenčanju ili organiziranja savršene djevojačke večeri – uvijek tu. Nasmijana kada te vidi sretnu i uvijek pored tebe, uz prave riječi podrške ili utjehe, ako samo i nasluti tvoju zabrinutost.

Upravo taj iskreni i duboki odnos dvije prijateljice, inspirirao je Avon, multinacionalnu kozmetičku kompaniju kojoj je u fokusu briga o ljepoti, zdravlju i osnaživanju žena – da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji – Today, Tomorrow, Always EVERLASTING! Za početnu točku svom novom parfemu, svjetski priznati stručnjaci iz Avonovog laboratorija uzeli su snažnu vezu prijateljica, njihovu međusobnu ljubav, ali i poštovanje i podršku. Miris tako trajne bliskosti pronašli su u nježnoj aromi bademovog mlijeka i cvijeta, kao i buketu cvijeća, koje su uparili s modernim, svjetlucavim milijunima latica cvijeta naranče i toplim zagrljajem mošusa. I sve je to upakirano u posebno dizajniranu pink bočicu koja čuva najljepše uspomene na tvoje omiljeno prijateljstvo.

Avon je kompanija koja je od svog nastanka uvijek tu da podrži, osnaži i usreći žene i zato 0,10 € od svakog naručenog TTA EVERLASTING mirisa, namijenjeno je Fondu za borbu protiv raka dojke u Hrvatskoj!

TTA Everlasting dostupan je za naručivanje i putem kataloga kampanje travanj po cijeni od 25,90 €. Više saznaj na www.avon.hr ili u Mkatalogu.

Foto: PR

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE