Izdvojili smo 6 čistača za lice koji će odgovarati svakom tipu kože!

Njega kože lica nam vrlo često nam zadaje brojne probleme jer ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju našoj koži. Koža je zapravo organ na našem tijelu koji je vrlo osjetljiv i zahtjevan. Osim kozmetičkih preparata, na zdravlje naše kože utječe i prehrana, koja bi trebala biti uravnotežena, ali i količina tekućine koju unosimo u tijelo. Za zdravi izgled kože trebalo bi popiti minimalno dvije litre tekućine dnevno jer se tako naš organizam čisti od toksina. Osim prehrane, veliku ulogu u njezi kože lica igraju beauty koraci koje trebamo ispuniti, a to su čišćenje lica, zatim stavljanje seruma i na kraju noćne kreme. No, korak koji je najvažniji je čišćenje lica.

Očistiti kožu lica prije spavanja i ujutro prije izlaska van je ključno kako bi koža našeg lica bila zdrava. Tijekom dana na našem licu se pojave brojne prljavštine i iako nisu oku vidljive itekako utječu na samu teksturu naše kože. Kada takav vid nečistoće uđe u naše pore, ako dubinski ne očistimo kožu, naša koža će biti sklona aknama i nečistoćama. Pronaći ispravan čistač za lice nije jednostavno i on treba odgovarati vašem tipu kožu.

No, na tržištu postoje razni čistači za lice koji će odgovarati svakom tipu kože. Čistač koji nam se pokazao odličan i kojeg bismo svakako preporučili je L’ADRIA Hydrating Cleanser koji je savršen odabir jer dubinski čisti pore i ostavlja kožu glatkom i zdravom. Osim njega, odličan čistač koji će savršeno odgovarati svakom tipu kože je Eucerin DermatoCLEAN koji ima gelastu teksturu i kao takav savršeno čisti naše lice i ostavlja ga zdravim. No, korak koji je potreban učiniti nakon ispiranja čistača za lice je nanošenje hidratantne kreme kako nam lice ne bi bilo suho.

Kako bismo vam pomogli odabrati najbolji čistač, u nastavku izdvajmo najbolje iz aktualne ponude.

L’Adria Hydrating Cleanser, La Roche-Posay Toleriane

Eucerin DermatoCLEAN, Ducray Keracnyl

Neutrogena Hydro Boost Face, ‘ard gel za umivanje od kamilice

 

Foto: Instagram, DM, Douglas, ‘Ard, L’Adria

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE