Ruževi koji su na listi najprodavanijih svih vremena!

Ono što se sigurno može pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici jest dobar ruž za usne. Riječ je o make up proizvodu koji nam je još od malena okupirao pažnju i samo smo gledali kako da ga ‘ukrademo’ iz mamine torbice, a danas je neizostavan dio svakodnevne rutine!

Vremena u kojima je ruž za usne bio rezerviran isključivo za svečane prigode daleko su iza nas. Tako danas ovaj sjajan proizvod koristimo u raznim prilikama, od onih casual, preko poslovnih izdanja, pa sve do svečanih i elegantnih lookova. Ono što volimo kod ovog proizvoda jest to što zaista sjajno pristaje baš svima te vraća svjež i zaokružen cjelokupni ‘look’. S ružem jednostavno nema greške, a ako ne znate koji proizvod uvrstiti u svoju kolekciju, onda svakako morate isprobati ruževe koji već godinama nose titulu ‘najprodavanijih’!

Bez obzira na to što svakodnevno svjedočimo pojavi novih ruževa na policama omiljenih drogerija i beauty brendova, neki proizvodi su toliko fantastični kada su tekstura, pigmentacija, ali i sama nijansa u pitanju, da ih baš uvijek želimo imati nadohvat ruke. Status kultni zasigurno nije lako zaraditi u svijetu make upa, pogotovo u kategoriji ruževa za usne, a kojim proizvodima je to pošlo za rukom otkrijte u nastavku teksta!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE