Najprodavanije anticelulitne kreme koje nižu pozitivne recenzije

Ljeto nam već pomalo kuca na vrata, a zajedno s dolaskom toplijih dana, već tradicionalno kreće i potraga za neizostavnim ljetnim beauty proizvodima, među kojima su definitivno najtraženiji oni proizvodi koji smanjuju vidljivost – celulita.

No, prije no što predstavimo nekoliko najprodavanijih proizvoda koji se mogu pohvaliti sjajnim recenzijama, još jednom valja istaknuti činjenicu da brzog rješenja za celulit – nema! Udubljenja na koži koja pomalo podsjećaju na narančinu koru posve su normalna, a prema nedavnim istraživanjima čak 90 posto žena, bez obzira na genetiku, dob i tjelesnu građu, ima celulit koji je, na sreću, sve rjeđe etiketiran kao ”nedostatak koji treba popraviti”. Ipak, anticelulitne kreme i dalje su jedan od najprodavanijih beauty proizvoda, a posebice u proljetnom i ljetnom razdoblju kada zimsku odjeću zamijenimo laganim, kratkim, ljetnim komadima koji otkrivaju mnogo više no što skrivaju. I, iako nijedan proizvod neće napraviti razliku preko noći, danas ćete na tržištu pronaći nekolicinu sjajnih proizvoda koji će, uz pravilnu prehranu i redovitu fizičku aktivnost, vidljivo smanjiti neugodna udubljenja koja toliko želimo sakriti.

Sastojci na koje biste se trebali fokusirati prilikom potrage idealnog proizvoda uključuju kofein koji zateže kožu i poboljšava cirkulaciju te retinol koji stimulira kolagen i poboljšava teksturu kože. A kako bismo vam olakšali potragu, u nastavku smo izdvojili 6 najprodavanijih proizvoda koji glase kao najučinkovitiji, a koje se svakako isplati probati!

Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango, Organique Slimming Therapy
Biotherm Celluli Eraser Gel, Sol de Janeiro Bom Dia Bright Cream
Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert, Elancyl Slim Design

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE