Otkrijte hranjivu kremu koju jednako obožava koža lica, ali i tijela!

Kada bismo zavirili u gotovo svaku kozmetičku torbicu, sigurni smo da bismo u njoj pronašli barem jednu dobru hidratantnu kremu. Također, kako je koža naš najveći organ, pa kao takva zaslužuje i najbogatiju njegu, ne iznenađuje činjenica da u svojoj kolekciji imamo kremu namijenjenu gotovo svakom njezinom području; od lica, ruku, pa sve do njege kompletnog tijela. No, što kada bismo vam rekli da se na tržištu može pronaći hranjiva krema koja pruža kvalitetnu njegu cijelom tijelu i to od glave do pete, a koja osim što će unaprijediti svakodnevnu skincare rutinu, smanjit će i pretrpanost kozmetičkih polica?
Zahvaljujući bogatom beauty svijetu nekako se nametnula ideja da nam je za zdrav i prekrasan izgled kože potrebna prava vojska skincare proizvoda. S druge strane, to i nije u potpunosti točno jer da bi koža postigla svoju najbolju verziju nije potrebna hrpa proizvoda koji će ciljano djelovati na pojedini dio tijela, već je dovoljno imati nekoliko dobrih saveznika u rutni koji će savršeno odraditi svoj posao. Iako se danas na našim kozmetičkim policama može pronaći pregršt proizvoda za njegu kože, učinkovitu skincare rutinu ipak je moguće postići uz svega nekoliko ključnih proizvoda!

 

Da skincare rutina ne treba biti komplicirana i dugotrajna sjajno potvrđuje Pupa All in One hidratantna krema koja će savršeno nahraniti kožu, baš kako joj i samo ime kaže, od glave do pete. Riječ je o kremi izrazito hranjive formule koja dubinski vlaži kožu u svim njezinim slojevima. Kako u sebi sadrži hvaljenu hijaluronsku kiselinu, sjajno će funkcionirati na koži lica, kao i u njezi ostatka tijela. Pored nježne, ali jednako učinkovite formule, ova krema prikladna je za 1000 korištenja te će zamijeniti i do nekoliko proizvoda u rutini, kao što su losioni za tijelo, dnevne i noćne kreme za lice isl. 

Tekstura Pupa All in One hidratantne kreme vrlo je gusta, ali bez osjećaja zatezanja na licu te se brzo upija u samu kožu. Osim što će prekrasno nahraniti samo lice te biti odličan saveznik u dnevnoj i noćnoj rutini, vratit će optimalnu razinu hidratacije i ostatku kože tijela. Također, pokazala se sjajnim odabirom i kod problema suhoće ruku koje nakon zime i nisu u svom najboljem izdanju jer su bile izložene vjetru i hladnoći, stoga je pravo vrijeme da i ovaj dio kože dobije njegu kakvu zaslužuje. 

Nadalje,  za bolje rezultate njege kože lica, ovu kremu idealno je kombinirati s funkcionalnim Pupa Hyalu Shots serumom koji dubinski vlaži kožu uz pomoć hijaluronske kiseline te betaina i eritritola. Riječ je o serumu koji je prikladan za korištenje u dnevnoj i noćnoj skincare rutini, a koji će savršeno pripremiti kožu lica za apliciranje kreme.

Serum se nanosi na temeljito očišćenu kožu lica, a zbog hranjivih sastojaka u formuli koji su 95% prirodnog podrijetla, pružit će dodatan boost hidratacije koje zaista baš nikada nije previše. Također, ovaj serum obožavat će baš svaki tip kože lica, a s kontinuiranim korištenjem primijetit ćete da koža poprima zdrav i ujednačen izgled te su znakovi starenja manje vidljivi, poput bora i finih linija. 
 
Pupa All in One hidratantna krema i Pupa Hyalu Shots serum pored svoje učinkovitosti mogu se pohvaliti i održivim sastojcima, kao i prirodnim porijeklom. Također, njihove ambalaže mogu se u potpunosti reciklirati te dolaze bez nepotrebnog, dodatnog pakiranja, pa osim što će ih obožavati vaša koža lica, u ovim proizvodima uživat će i priroda!

Pupa All in One hidratantna krema i Pupa Hyalu Shots serum ekskluzivno su dostupni na Douglas webshopu, stoga je pravo vrijeme da se pronađu i u vašoj kolekciji!

Foto: Pupa, Pexels, Unsplash

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Pupa

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE