Pravila nagradnog natječaja ‘Na tržište je stigla nova Philips Lumea, a upravo vi ju možete među prvima osvojiti i isprobati!’

Članak 1

ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: FHR d.o.o., Nova Ves 45/1 10000 Zagreb, OIB 86768378967, u daljnjem tekstu: Organizator koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

Članak 2

TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora i partnera projekta Philips, a nagradni natječaj traje od 27.04.2023. do 04.05.2023. u 17 sati, u komentarima unutar objave na službenoj Instagram stranici portala FASHION.HR https://www.instagram.com/fashionhr/?hl=hr. Darivanje se odnosi na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac ili drugu uslugu te nije prenosiv. Organizator nije odgovoran za korištenje nagrade nakon preuzimanja iste od strane dobitnika.

Članak 4

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Sudjelovanjem u natječaju prihvaćaju se Pravila ovog natječaja. Organizator je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim Pravilima.

Članak 5

PRIJAVA I NAČIN SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Osoba koja se prijavljuje na natječaj mora imati sva prava na prijavljeni sadržaj. Od sudionika natječaja traži se: prijava na Philips newsletter koji se nalazi na linku u opisu službene Instagram stranice portala FASHION.HR https://www.instagram.com/fashionhr/?hl=hr i u komentaru ispod objave označi još jednu osobu. Sudionik nagradne igre mora imati dokaz o prijavi na newsletter kako bi bio uzet u obzir za nagradno izvlačenje.

Članak 6

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Dobitnike odabiremo nasumičnim odabirom i objavljujemo u komentarima ispod objave u kojoj je proveden nagradni natječaj. Ime, prezime i prijavljeni materijal sudionika i dobitnika Organizator će po potrebi objaviti na platformama Organizatora te koristiti u svrhu novog članka, Facebook posta ili Instagram objave/storyja po isteku natječaja. Dostavljanjem podataka sudionici i dobitnici pristaju da podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

Članak 7

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade označavanjem profila na post nagradnog Instagram natječaja. Ako dobitnik u roku od 12 sati ne potvrdi preuzimanje nagrade odgovorom na poruku na Instagramu, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

U slučaju da se u Nagradni natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

Članak 8

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju i potvrđuju da su upoznati s pravima i obvezama iz ovih Pravila.

Članak 9

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 10

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena, ostali podaci te fotografije mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu na svim platformama Organizatora.

Članak 11

OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA

Imena dobitnika bit će objavljena u komentaru ispod objave u sklopu koje je organiziran nagradni natječaj na Instagram stranici portala FASHION.HR https://www.instagram.com/fashionhr/?hl=hr najkasnije 24 sata nakon završetka nagradnog natječaja.

Članak 12

POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 14

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora.

FHR d.o.o.

Pravila o korištenju osobnih podataka

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju ‘Na tržište je stigla nova Philips Lumea, a upravo vi ju možete među prvima osvojiti i isprobati!’ koji se održava od 27.04.2023. do 04.05.2023. sudionici nagradnog natječaja ustupaju podatke (Ime, prezime, adresu i broj telefona) trgovačkom društvu FHR d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Nova Ves 45/1 10000 Zagreb, OIB 86768378967, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo FHR d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva FHR d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om. Pohrana i obrada osobnih podataka vršit će se tijekom perioda od 3 godine od dana zaprimanja Vaših podataka. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite FHR d.o.o. na email redakcija@fashion.hr kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, elektroničkim putem na email redakcija@fashion.hr ili pisanim putem na adresu Nova Ves 45/1 10000 Zagreb, uz napomenu “nagradna igra”. Nadalje, da po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od FHR d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka. Ukoliko odlučite da više ne želite primati informacije o našim uslugama, možete se odjaviti od primanja obavijesti na način da odustanete od pretplate na našoj stranici, slanjem e-mail obavijesti na redakcija@fashion.hr.

Organizator
FHR d.o.o

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE