Šiške koje pristaju svima i koje ne morate stilizirati napokon su u trendu!

Šiške uživaju poseban status kada se radi o frizurama. Možemo pretpostaviti da su svi barem jednom u životu poželjeli ošišati šiške ili čak probali u svojoj kupaoni sa škarama za papir. Još uvijek nam je teško objasniti taj poriv za šišanjem šiški, ali jedno je sigurno, ovog ljeta ih nosimo svi jer trend ‘prozirnih’ šiški pristaje svima i zahtjeva minimalno stiliziranje.

Šiške se jedna od kompliciranijih frizura, no njihova glavna prednost je moć transformiranja izgleda lica. Kako ne bi došlo do kontraefekta, šišanje šiški je najpametnije prepustiti profesionalcima koji će točno znati kako ih prilagoditi širini čela, teksturi vaše kose, boji, dužini i obliku lica…Čak i kada dobijte savršeno ošišane šiške, one zahtijevaju svakodnevno stiliziranje i povremeno skraćivanje. Ta činjenica vjerojatno obeshrabri mnoge od nas na putu do ispunjenja sna o imanju šiški. No, tome je došao kraj jer ovog ljeta među trendovima se nalazi stil šiški koji je sve samo ne zahtjevan i pristaje svim bez iznimke.

‘See-through bang’ – šiške koje smo čekali!

Naziv ovog trenda možemo prevesti kao ‘prozirne’ šiške, što poprilično dobro objašnjava o čemu se radi. Dakle, riječ je o šiškama koje nisu toliko guste, imaju mekane rubove te tako nježno uokviruju lice. Još jedna prednost takvog načina šišanja šiški je bolje stapanje s ostatkom kose, tako da se radi o frizuri koja će oprostiti sitne greškice. Sigurni smo da će ove šiške biti hit ljeta jer nisu zahtjevne za oblikovanje, tek nekoliko poteza četkom bit će dovoljno da izgledaju besprijekorno. U nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih frizura s ovim trendi šiškama koje su nam već na listi želja.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE