Sjajila koja usnama pružaju puniji izgled, a moraju se pronaći i u vašoj kozmetičkoj torbici!

Sjajilo za usne je proizvod koji je napravio najveći povratak u beauty svijetu. Ove jednostavne i efektne proizvode dugo smo držali po strani u eri mat i tekućih ruževa, no aktualni beauty trendovi stavljaju ih na vrh ljestvice najpoželjnijih. Tako gotovo svi beauty i make up brendovi u ovoj kategoriji imaju odlične proizvode koje se isplati imati u kozmetičkoj torbici jer ćete ih koristiti doslovno svaki dan.

Sjajila su mnogo jednostavnija od ruževa za svakodnevno korištenje jer se radi o proizvodima koji su manje pigmentirani, usnama daju tek lagani sjaj koji se uklapa u razne varijante make up look-ova i možete ih nanijeti gotovo u hodu. Povrh toga, formule nekih proizvoda sadrže i hranjive sastojke uz koje će vaše usne biti njegovane, ali i izgledati bolje nego ikada. Korištenje sjajila ne isključuje iz igre vaš omiljeni ruž ili olovku za usne jer kombinacijom to svoje možete dobiti look primjereniji elegantnim izdanjima.

Od jutra do večeri – sjajilo je sve što nam treba za savršen make up

Osim posebnih formula koje imaju „plumping“ efekt, svako sjajilo usnama daje puni izgled zbog tog mokrog efekta i načina na koji se svjetlost odbija od naše usne. Upravo zbog tog efekta sjajilo je izvrstan i jednostavan make up trik koji će upotpuniti svaku šminku na licu, bez obzira radilo se o večernjim izdanjima ili laganim ljetnim lookovima gdje je na osunčano lice dovoljno nanijeti samo malo maskare i sjajila na usne. Iako su se vratila iz 2000.-ih, današnja sjajila su mnogo bolje izvedena što se tiče formula, tako možete zaboraviti na ljepljive i nespretno šljokičave proizvode. S obzirom na to da se radi o jako jednostavnom i pristupačnom proizvodu najbolje je isprobati nekoliko varijanti i pronaći najbolju za sebe, a ako ne znate odakle biste počeli u nastavku pogledajte nekoliko sjajila koja slove za najbolja.

Glossier Lip Gloss ,Makeup Revolution Pout Bomb

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer, NYX Professional Makeup Butter Gloss

Maybelline New York Lip Lifter Gloss, NARS Afterglow Lip Shine

Foto: Instagram, Maybelline, NARS, Fenty Beauty, NYX Professional Makeup,Glossier, Makeup Revolution

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE