Novootvoreni zagrebački hotel ima ‘rooftop’ bar s pogledom od kojeg zastaje dah!

Zonar je novootvoreni hotel koji se smjestio u prostoru bivšeg hotela Panorama u blizini Doma sportova. Riječ je hotelu koji je potpuno drukčiji i koji plijeni pažnju svojim luksuznim dizajnom te konceptom. Fantastični barovi koji se nalaze u sklopu ovog spektakularnog hotela sigurno će postati i omiljeno mjesto među građanima Zagreba.

Zonar je jako moderan i suvremen hotel, urbana oaza regeneracije koja odiše ritmom grada i reflektira njegovu posebnu energiju kroz svaki dijelić dizajna. Koncept hotela savršeno odgovara profesionalnim sportašima, dinamičnim poslovnim ljudima i svim ljubiteljima modernih prostora. Hotel Zonar Zagreb raspolaže s 285 posebno uređenih i luksuzno opremljenih soba. Tematski podijeljenje sobe imaju zajedničku ideju, a to je da svojim gostima pruže oazu relaksacije u urbanom centru te da se maksimalno prilagode uzbudljivom stilu života svojih klijenata. Najluksuzniji apartmani imaju i kadu te radnu površinu uz prozore s kojih se pruža dojmljiv pogled na Zagreb. Dizajnerski je svaki kutak ovog hotela dobro promišljen i nevjerojatno moderan.

Spektakularan hotel koji pomiruje luksuz i ‘kvartovski’ karakter

Glavni bar hotela Skin2Skin koji se nalazi u prizemlju je zasigurno najveći bar Zagrebu. U nekoliko zona na koje je prostor podijeljene možete isprobati najfiniju selekciju genijalnih jela i pića. Ipak, pravi spektakl je Rooftop bar simboličnog naziva Cherry Pop koji imenom odaj počast kvartu u kojem se hotel nalazi, a pogled na grad i koktel uz bazen zaista su ‘cherry on top’ svakog uspješnog dana. Zonar je definitivno jedan poseban hotel koji će osvojiti sve „poslovnjake“ i moderne građane svijeta, a Zagrebu kao destinaciji urbanog turizma još više dati na važnosti.

Foto: Instagram, Zonar Zagreb

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE