Reserved Home je upravo izbacio najljepšu ljetnu kolekciju iz koje želimo baš sve!

Ako nikada niste prisustvovali pikniku na plaži, sada je pravo vrijeme da otkrijete ovaj zabavan i ugodan način da provedete vrijeme s obitelji i prijateljima, dok uživate u suncu, pijesku i valovima. Piknici na moru posebno su popularni u proljetno vrijeme, kada sunce još uvijek nije prejako, i kada svaki slobodan trenutak nastojimo provesti na otvorenom.
I dok mnogima sama pomisao na piknik podrazumijeva dodatan, nepotrebni trošak, najnovija Reserved Home kolekcija dokazuje kako piknik asortiman može biti itekako isplati, ali i svestran, pa ga možete slobodno koristiti tijekom cijelog ljeta, za različite prilike i prigode. Kolekcija će se posebno svidjeti onima koji preferiraju estetski lijepe stvari, a koje će uz nekoliko ljetnih dekoracija pretvoriti vaš ljetni piknik u pravu ‘cozy’, oazu na plaži. Od deka za plažu, prijenosnih ležaljki, suncobrana, hladnjaka, neodoljivih ručnika, posuđa i pribora, Reserved Home u najnovijoj kolekciji krije zaista sve što vam je potrebno za najzabavniji ljetni piknik na plaži!

Stol (39,99 €)

Funkcionalni pribor i najljepši ukrasi
Želite li dodati malo ugođaja vanjskom prostoru u kojemu boravite, predlažemo da ubacite nekoliko svjetlucavih, žičanih svjetala. Cijelu atmosferu će dodatno podignuti šareni jastuci otporni na vanjske uvjete koji će ujedno dodati malo udobnosti cijelom prostoru. I kao šećer na kraju, predlažemo da dodate umirujuće zvukove svom prostoru uz pomoć zvončića na vjetar, a svakako savjetujemo i da ne zaboravite poštivati plažu i pridržavati se svih pravila lokalnih vlasti. Sve artikle možete koristiti cijelo ljeto za vanjska, vrtna druženja, a naše favorite iz posljednje kolekcije potražite u nastavku:

Ručnik (35,99 €)

 Torba (39,99 €)

 Vaza (15,99 €)

  Lampion (17,99 €)

 Tanjur (9,99 €)

 Ručnik (27,99 €)

 Ručnik (22,99 €)

Foto: Reserved Home

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE