Sinsay otkrio prvu ljetnu kolekciju detalja za dom iz koje želimo baš sve!

Priprema doma za ljetnu sezonu može biti nevjerojatno zabavno iskustvo, a posebice kada se radi o vanjskim prostorima kao što su terase, vrtovi i dvorišta u kojima ljeti provodimo najviše vremena.  Uz nikada bolju ponudu detalja za dom koju su i za ovu sezonu najavili naši omiljeni brendovi, toliko je opcija i mogućnosti kojima ćete s lakoćom unijeti dašak ljeta u svoje omiljene prostorije. Zbog svega navedenog, s veseljem otvaramo novu sezonu ‘kućnih radova’ i upuštamo se u prvi ljetni shopping najljepših, efektnih detalja za dom!
Kolekcija koju smo i ove sezone najviše očekivali jest dakako ona s potpisom našeg omiljenog brenda – Sinsaya, a baš kao što smo i očekivali, u kolekciji smo pronašli pregršt detalja, kako za unutarnje, tako i za vanjske prostore. Čitavom kolekcijom dominiraju prirodni materijali, koji su upotpunjeni šarenim detaljima koji doslovce prizivaju ljeto; Od neodoljivih lampiona, vaza, umjetnog bilja pa sve do raznih setova koji kriju sve što vam treba za proljetni ili ljetni piknik, nova Sinsay kolekcija ima baš sve potrebno za početak još jedne, najzabavnije ljetne sezone. Tu su i prekrasni modeli jastučnica sa žutim detaljima koji će s lakoćom podignuti svaki dnevni boravak, a pronaći ćete i pregršt detalja za njegu i ukras vašeg bilja, bilo da je riječ o balkonskom ili onom koji krasi vaše omiljene prostorije u stanu!
 
Promo četvrtak
Kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili naše favorite koje odmah poželjeli strpati u košaricu. No, imajte na umu kako sve prikazane cijene vrijede isključivo online, te se mogu razlikovati od poslovnice no poslovnice. Isto tako, ne zaboravite da je u Sinsayu sutra Promo četvrtak, stoga iskoristite sjajne popuste i sve vaše favorite sutra potražite po znatno povoljnijoj cijeni. Potpunu kolekciju možete pregledati ovdje.

Teglice (5,99 €)

 Stolnjak (12,99 €)

 Svijeća (3,99 €), Podložak (2,99 €)

 Komplet za sireve (6,99 €)

 Pregača (3,99 €)

 Jastučnica (7,99 €)

 Poslužavnik (3,99 €)

 Posude za umak (9,99 €)

 Umjetno bilje (2,99 €)

 Košara (12,99 €)

Foto: Instagram, Sinsay

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE