Najdraža zagrebačka slastičarnica ovih dana otvara genijalnu novu lokaciju s nikad bogatijom ponudom!

Možemo slobodno reći kako je sada već dobro poznata zagrebačka Boutique slastičarnica Roberta Hromalića, Le Kolač, jedno od omiljenih mjesta u gradu, barem kada govorimo o zagrebačkim lokalima koji kriju neke od najfinijih slastica u gradu. Osim vrhunskih, visoko kvalitetnih kolača, Le Kolač s vremenom je postao i omiljeno mjesto za kavu, a posebice u proljetnom razdoblju kada se otvara i bajkovita vrtna terasa i kada dodatno uživamo u proširenoj ponudi najboljih kolača u gradu!
A osim što ćemo ovog proljeća uživati na dobro poznatoj terasi na Petretićevom trgu, Le Kolač je nedavno najavio otvaranje novog, još većeg lokala čija će ponuda biti znatno veća, a čiji će koncept biti slatko slani bistro. Slastičarnica se nalazi u divnom kompleksu Park Kneževa na Branimirovoj, te se sjajno uklapa u čitavo mjesto koje mahom nastanjuju zeleni gradski parkovi i parkovi za djecu. Kako je i sam chef Robert Hromalić otkrio, u ponudi će se pronaći nekoliko kategorija proizvoda. Njihovi najpoznatiji kolači i noviteti koje već sada planiraju uvesti (prva kategorija proizvoda) izrađivat će se pred gostima, dok će drugu kategoriju proizvoda činiti jednostavniji deserti kao što su razne vrste kolačića, Canelle i brojni drugi, a koji će činiti stalnu ponudu novog Le Kolač lokala!
 
Slatki i slani zalogaji koje jedva čekamo probati!
Ono što nam se posebno svidjelo jest najavljena nova ponuda pekarskog asortimana poput briochea i kroasana koji će dolaziti u slatkoj i slanoj varijanti, baš kao i sendviči u raznoraznim, inovativnim kombinacijama. Osim kolača, pekarskih proizvoda i sendviča, u Le Kolaču će se po prvi puta posluživati i salata, a goste čeka i nikad veća karta pića koja će sadržavati tople napitke, sokove, vina, koktele, piva i ostalo. Najnoviji Le Kolač na Branimirovoj svoja vrata otvara već sljedeći tjedan, a sve novosti pratite na službenoj stranici.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE