Znamo gdje pronaći sjajnu kolekciju kultnih modnih knjiga koje će odlično izgledati u svakom modernom interijeru!

Minimalističke knjige postavljene na stylish stoliću za kavu u posljednje su vrijeme dobile funkciju ukrasnih predmeta, unatoč činjenicu da su knjige mnogo više od toga. Riječ je o obično velikim, vizualno privlačnim knjigama koje su sasvim neopravdano postale isključivo izložbeni primjerci, a taj trend je otišao toliko daleko da danas u brojnim online trgovinama možete kupiti običnu kutiju koja oblikom tek podsjeća na knjigu, iako u stvarnosti to nije slučaj.
Ovakve knjige u originalu dizajnirane su da potaknu razgovore, pruže inspiraciju i uvid u različite teme koje mahom uključuju modu, umjetnost, putovanja, arhitekturu i mnoge druge. Takve knjige su izvrni pokretači razgovora za vaš i vaše goste, a ujedno su i sjajna prilika za istraživanje i učenje o raznim temama u slobodno vrijeme. U kontekstu modnih dizajnera, ovakve knjige posvećen su njihovom radu i često prikazuju njihove kolekcije, ističu kreativni proces i pružaju dublje razumijevanje umjetničke vizije i utjecaja koji su na koncu imali na modnu industriju. Takve se knjige moraju cijeniti i zbog svoje estetske privlačnosti, ali i zbog informativnog sadržaja, zadivljujućih fotografija, pronicljivog teksta i visokokvalitetnog printa, što ih čini vizualno zadivljujućima, privlačnima i izrazito vrijednima.
 
Kolekcija knjiga s potpisom brenda H&M Home
Stoga, iako knjige na stoliću zaista mogu poboljšati dekor prostora, one također nude vrijedan sadržaj i služe kao izvor znanja i inspiracije. A upravo smo takve knjige pronašli u posljednjoj kolekciji omiljenog brenda H&M Home koji je izbacio nekoliko knjiga posvećenim modnim dizajnerima i njihovom radu. Od Alexandera McQueena, Coco Chanel, Dior, Louis Vuittona i Vivienne Westwood pa sve do genijalne umjetničke knjige o talijanskoj hrani, skandinavskom dizajnu i japanskom motanju poklona, u ovoj savršenoj kolekciji pronaći ćete pravo blago koje će podići vaš dom na jednu višu razinu, kako onu dekorativnu, tako i onu intelektualnu! Kolekciju potražite ovdje.

£14.99

 £14.99

 £14.99

 £14.99

 £14.99

 £14.99

Foto: H&M Home

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE