Dobitna kombinacija! Nipplepeople, Miach i Hiljson izveli svoje najveće hitove na BE BOLD, BE YOU partyju!

Dok još nitko nije znao da se radi o predstavljanju novog izdanja FASHION.HR portala, neobična kombinacija zvučnih glazbenih imena sinoć je privukla raspoloženu publiku u Stil Event na Zagrebačkom velesajmu. U jednoj večeri tako su se mogli čuti hitovi Miach i Hiljsona Madele koji puno vrhove top lista, uvijek eklektični Nipplepeople i neki od najpopularnijih dance hitova u režiji KPP-a.

Početno zagrijavanje prekinuo je Nipplepeople uz nekoliko zvučnih pjesama poput Tajne. Standardno karizmatični duo ni ovoga puta nije iznevjerio odjevnom kombinacijom i eklektičnim nastupom koji je pripremio publiku za gosta iznenađenja, Hiljsona Mandelu.

U danima prije koncerta spekuliralo se tko bi to mogao biti, a s obzirom na to da Miach ima veliki hit NLO upravo s Hiljsonom, neki su uspjeli predvidjeti o kome se radi. No ono što nisu mogli predvidjeti je spektakularna najava novog izdanja FASHION.HR portala koja je uslijedila nako što je Miach izvela Led, Insomniu, SMS…

Prije drugo seta energičnih nastupa, KPP je odrađivao svoju čaroliju i rasplesao sve velikim dace hitovima. Na pozornici su se ponovno pojavili Nipplepoeple i to sa Frkom čiji je tekst publika znala od riječi do riječi. Nakon misterioznog dvojca, Miach i Hiljson izveli su svoj zajednički hit NLO, a reakcije publike potvrdile su da su to baš svi čekali. KPP je večer zakucao popularnim party hitovima.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE