‘Crna Ovca’: Najpopularniji beogradski sladoled uskoro stiže u Zagreb!

Ako ste barem nekoliko puta posjetili prekrasni Beograd, sigurni smo da ste već čuli za njihov uvjerljivo najpopularniji sladoled u gradu koji potpisuje domaća beogradska sladoledarnica – Crna Ovca. Otvoreni na čak četiri lokacije u gradu, sladoledi Crne Ovce potpuno su drugačiji od svega što ste dosad kušali, a na našu veliku radost, uskoro ćemo u intenzivnim okusima njihovih genijalnih sladoleda uživati i u srcu Zagreba!
Crna Ovca nadaleko je poznata po tome što u svojim sladoledima ne koriste nikakva umjetna bojila ni arome, već ih na dnevnoj bazi svakodnevno izrađuju kako bi u ruke njihovih zadovoljih kupaca stigli svježi, ukusni i – zdravi. U svojim beogradskim poslovnicama trenutno nude dvadesetak okusa, a okusi koje bismo izdvojili definitivno je malina, pistacio i nevjerojatno ukusan kremasti giandujo koje već sada jedva čekamo degustirati u našem gradu! Sladoledi Crne Ovce poznati su po tome što se čuvaju u posebnim, metalnim kutijama, što onemogućuje kupcima da ‘razgledaju’ okuse koje planiraju kupiti. No, kako bi svoje goste učinili što zadovoljnijima, ekipa iz Crne Ovce rado će vam ponuditi ‘degustacijsku žličicu’ okusa koji vas je zaintrigirao.

 
Lokacija u Zagrebu
Crna Ovca je još prije mjesec dana najavila otvaranje nove poslovnice u Zagrebu, a iako još nisu otkrili službeni datum otvorenja, saznali smo da će se zagrebačka ‘Crna Ovca’ nalaziti u Martićevoj ulici. Tako će Zagreb uskoro postati bogatiji za još jednu kvalitetnu, slatku oazu, a Martićeva će ulica, koja je ionako zasjala u posljednjih nekoliko godina, postati još šarenija! Više detalja o otvorenju stiže uskoro. 

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE