Hrvatska uskoro dobiva svoj prvi Hard Rock Cafe!

Lanac tematskih restorana Hard Rock Cafe po prvi puta je otvoren u Londonu 1971. godine, a s vremenom je postao nezaobilazna lokacija brojnih svjetskih gradova. Posebno je značajna njegova prisutnost u Europi,  zbog koje smo se već toliko puta s pravom pitali kada će Hard Rock otvoriti svoju poslovnicu u Hrvatskoj?! I dok neke od najpopularnijih lokacija podrazumijevaju one otvorene u Parizu, Barceloni, Amsterdamu i Berlinu, na veliko iznenađenje javnosti, i u Lijepu Našu napokon stiže prvi Hard Rock Cafe koji će se nalaziti ni manje ni više već u – Dubrovniku!
 
Hard Rock Cafe restorani poznati su po svojim rock and roll memorabilijama, uključujući gitare, kostime i druge artefakte poznatih glazbenika. Hard Rock Cafe je također poznat po svojim jelima američke kuhinje, kao što su hamburgeri, sendviči i salate, a obično imaju i širok izbor pića, uključujući koktele, pivo i vino. Danas postoji preko 190 Hard Rock Cafe lokacija u više od 60 zemalja diljem svijeta, a ona najljepša – dubrovačka, svoja vrata za javnost otvara već krajem ovoga mjeseca! Povodom otvorenja, jučer su u Dubrovniku sve detalje o novoj poslovnici predstavili generalni menadžer Pablo Castrogiovanni te voditeljica Hard Rock Internationala Tanya Hugo koji su potvrdili kako će dubrovački Hard Rock Cafe raditi cijelu godinu.

 

 
Hard Rock Cafe koncept
 
Hard Rock Cafe također često surađuje s lokalnim glazbenim scenama, organizirajući glazbene događaje uživo i podržavajući lokalne glazbenike, a nadamo se da će isto provoditi i u dubrovačkom ambijentu. Osim toga, Hard Rock Cafe u Europi poznat je po svojoj odjeći, koja uključuje majice, šešire i druge kolekcionarske predmete s motivom grada u kojem se nalazi, a zbog čega je Dubrovnik savršena lokacija koja je sada dobila još jednu u nizu atrakcija koje čine ovaj grad jednim od najposebnijih na svijetu! Što se pak memorabilija tiče, ono što znamo jest da će u Dubrovniku biti izloženo ljubavno pismo koje je napisao Tupac dok je bio u zatvoru, kao i gitara Tonyja Iommija – pionira heavy metala, ali i brojne druge atrakcije koje jedva čekamo vidjeti! Više informacija o otvorenju stiže uskoro.

Foto: Instagram, Unsplash

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE