Odlični serumi koji će potaknuti rast i najkraćih trepavica

Za maskaru slobodno možemo reći da spada u onu kategoriju beauty proizvoda koji se može pronaći u baš svakoj kolekciji, a objašnjenje za to poprilično je jednostavno – svi žele dugačke i zavodljive trepavice. Ako prirodno nemate duge trepavice, osim dobre maskare ono što pruža jednako sjajne rezultate su kvalitetni i hranjivi serumi koji potiču rast i najkraćih trepavica!

Možda i nisu toliko popularni kao maskare, no serume za rast trepavica definitivno se isplati imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Riječ je o proizvodu čija je formula izrazito bogata i hranjiva aktivnim sastojcima koji potiču rast trepavica te pomažu u njihovoj obnovi, pa su tako sjajno rješenje za neke dugoročne rezultate. Mana ovog proizvoda je ta što u njihovom apliciranju moramo biti dosljedni jer se rezultati neće vidjeti preko noći, no svakako se isplati biti uporan jer oni na kraju neće izostati.

Maybelline Lash Sensational Boosting Serum, Shiseido’s Full Lash Serum

Sastojci koji se često mogu pronaći u ovakvim proizvodima su biotin, pantenol, glicerin koji pomažu u jačanju i produljivanju trepavica. Nanošenje ovog proizvoda poprilično je jednostavno; dovoljno je jednom dnevno na gornje i donje trepavice nanijeti serum, a prvi rezultati se mogu primijetiti nakon otprilike 3-4 tjedna korištenja. Najbolje ga je nanositi jednom dnevno, prije spavanja kako vam ne bi smetao u ispunjavanju svakodnevnih aktivnosti. Sjajni proizvodi mogu se pronaći po različitim cijenama, od drogerijskih favorita, pa sve do nešto luksuznijih varijanti, pa će sigurno svatko pronaći idealan proizvod po svojoj mjeri!

L’Oréal Paris Clinically Proven Lash Serum, Vichy Liftactiv Supreme Serum

essence cosmetics Grow Like a Boss Lash & Brow Growth serum, Augustinus Bader The Eyebrow & Lash Enhancing Serum

Foto: Instagram, essence, Augustinus Bader, L’Oreal Paris, Vichy, Maybelline, Shiseido

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE