Najbolji puderi za kožu sklonu prištićima koje ćete obožavati koristiti!

Svi koji imaju kožu sklonu aknama itekako dobro znaju koliko je važno pronaći kvalitetan puder koji sjajno prekriva nedostatke, a koji je u isto vrijeme blag i nježan prema problematičnoj koži te joj dozvoljava da ”diše”. A s obzirom na sve veći ponudu različitih brendova, moramo priznati da je postalo zaista teško odabrati onaj idealan proizvod koji će izgledati prirodno na vašoj koži, a koji će uspješno ”zakamuflirati” neželjene nepravilnosti…

Bez obzira na to koliko godina imate, izbijanje akni nikada nije ugodna pojava na koži. Upravo zato, u nastavku donosimo nekoliko savjeta koji će vam uvelike pomoći pri odabiru; Glavni trik je pronaći zlatnu sredinu – Sigurni smo kako ne želite da sloj pudera doslovce uguši vašu kožu i prouzroči još više problema. Isto tako, ne želite ni kupiti proizvod u koji ćete uložiti pozamašnu svotu novaca, a zbog kojeg će vaša koža izgledati potpuno isto kao da ni ne nosite make up. Savjetujemo da birate proizvode sa što više prirodnih sastojaka, a da u širokom luku izbjegavate proizvode koji u sebi sadrže silikon, ulje, natrijev klorid, parfeme, lanolin, petrokemikalije i umjetne boje.

A kako bismo vam olakšali izbor u pronalasku idealnog pudera koji će biti iznimno nježan i koji neće začepiti vaše pore, u nastavku smo izdvojili nekoliko najboljih i najprodavanijih proizvoda koji nižu samo najbolje recenzije, a koje svakako vrijedi isprobati!

Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder, Armani Luminous Silk Foundation

MAC Cosmetics Studio Fix Fluid, Vichy Dermablend 3D Correction

 Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place, Revlon Cosmetics ColorStay™

Foto: Instagram, Estee Lauder, Revol, MAC, Vichy, Armani

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE