Jeste li već isprobali novi Čokolino koji okusom osvaja na prvu žlicu?

Koliko puta ste preskočili doručak jer jednostavno niste imali ideju što pojesti ili ste već od ranog jutra u žurbi? Vjerujemo da nismo jedini kojima je ponekad teško naći vremena za lagan i balansiran početak dana, no možemo reći da je tome došao kraj jer jedan svima omiljeni jutarnji obrok dolazi u novom ruhu koje će vas osvojiti prvim zalogajem. Radi se o doručku našeg djetinjstva – Čokolinu, čija nova verzija ima sve što je potrebno da dan započnete puni energije.

Čokolino je duboko usađen u naša ‘core’ sijećanja i svakom žlicom vraća nam slatki okus djetinjstva. Stoga, ne možemo zamisliti bolji osjećaj kojim želimo započeti dan od ovoga. Iako se radi o dobro poznatom proizvodu, Čokolino je odrastao zajedno s nama i osim originalnog okusa, predstavljao niz uspješnih verzija koje su se prilagođavale njegovim obožavateljima. Tako se sada na tržištu pojavio sasvim novi okus zbog kojeg ćete jedva čekati jutra.

Čokolino Dark je savršen obrok za početak dana, a osim toga može biti odličan međuobrok koji ćete s lakoćom pripremiti i na poslu. Bilo da želite vratiti balans svojoj prehrani, smanjiti unos šećera ili pak u svoju prehranu uključiti što više nutritivno bogatih sastojaka, nova Čokolino kombinacija odgovor je na sve to. Novitet iz Podravkine tvornice napravljen je od 100% cjelovitog zobenog brašna bogatog vlaknima, zaslađen isključivo datuljama i čokoladom, te bogat kakaom. Upravo ti sastojci zaslužni su za puninu okusa ove dark kombinacije i osjećaj sitosti koji će vas dugo držati.

Osim što ćete se nakon zdjelice ovog ukusnog jutarnjeg obroka osjećati energično i spremno za sve dnevne izazove, novi Čokolino Dark je i bogat izvor proteina, magnezija koji doprinosi normalnoj funkciji mišića i metabolizma te vitamina B i C skupine. Tako će Čokolino Dark biti vaš glavni saveznik ako ste osjetili potrebu da svoj životni stil i prehranu učinite zdravijima.

Još jedna stvar zbog koje obožavamo ovaj slatki jutarnji zalogaj je jednostavna priprema. Može se pripremiti s običnim ili biljnim mlijekom, a kao i uvijek gotov je u samo nekoliko minuta. Zato je Čokolino uvijek odličan izbor za sve koji imaju gust raspored već od jutra ili pak za one koji imaju naviku odgađati jutarnji alarm. Čokolinoljupci su različiti kao i Čokolino okusi, ali smo poprilično uvjereni da će Dark izdanje osvojiti svih bez iznimke. Ako se po Čokolinu dan poznaje, Čokolino Dark je jednostavan recept za savršen dan.

Foto. PR, Unsplash, Pexels

***sadržaj nastao u suradnji s brendom Podravka

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE