Stigao je još jedan FASHION.HR X Green.hr box! Pravo je vrijeme da u njega i zavirite!

Iako je Dan planeta Zemlje službeno iza nas, njegova poruka zapravo je puno veća od samog datuma kojim se taj dan i obilježava. Svijest ljudi prema prirodom okolišu, kao i njegovoj zaštiti trebala bi biti stalno prisutna u našoj svakodnevici te kao društvo moramo biti odgovorniji prema prirodi koja nas okružuje. Upravo je to temeljna ideja koja već nekoliko godina stoji iza suradnje dva sestrinska portala, FASHION.HR X Green.hr, a na koju smo neizmjerno ponosni!

Tako smo i ove godine u sklopu obilježavanja Dana planeta Zemlje još jednom udružili snage u ovoj zajedničkoj misiji, a kojom osim buđenja osjećaja svijesti prema okolišu, želimo usaditi i neke nove navike koje uvelike olakšavaju svakodnevicu. Naravno, svaka promjena rutine je lakša kada pri ruci imamo proizvode koji olakšavaju i potiču održiviji način života, a upravo takvi proizvodi su pronašli svoje mjesto u još jednom FASHION.HR i Green.hr boxu zahvaljujući našim dugogodišnjim partnerima i suradnicima. Što se ove godine pronašlo u našem popularnom, ‘zelenom’ boxu, otkrijte u nastavku teksta!

Beauty proizvodi nježni prema koži, ali i prirodi

Održiviji način života polako se ‘uvukao’ i u našu beauty rutinu, pa tako sve češće prednost dajemo pročišćenim i nježnim formulama, kao i pakiranjima koja maksimalno smanjuju proizvodnju plastike te vode računa o samom okolišu. Tako je svoje mjesto u našem green boxu pronašao i hvaljeni brend Vichy i to ekskluzivno s Mineral 89 kremom i Mineral 89 boosterom – proizvodima koji osnažuju kožnu barijeru te joj pružaju dubinsku hidrataciju i do 24 sata!

Nadalje, kako bismo spriječili pretrpavanje kozmetičkih polica, tu je odlična Pupa ‘All in One’ krema prikladna za njegu kože od glave, do pete, pa tako u jednom proizvodu imamo sve što nam je potrebno kako bi koža bila zdrava i hidratizirana, a vi ju imate među prvima priliku i testirati! Nadalje, za odlične rezultate ovu kremu uvijek možete kombinirati s Pupa Hyalu Shots serumom koji je sjajan boost hidratacije koži lica, a cijelu priču sjajno zaokružuje platnena torba koju se isplati imati nadohvat ruke!

Kako su pred nama visoke temperature, dubinska hidratacija nešto je na što stavljamo naglasak. Tako ćete sigurno uživati u TonyMoly Hemp sheet maski za lice koja osim dubinske njege pruža i pravi spa moment te je riječ o novitetu na tržištu koji se isplati isprobati, kao i u prikladnoj platnenoj torbi u koju stanu baš sve sitnice koje nam trebaju u ispunjavanju svakodnevnih obaveza.

Domaći brend Immortella poznat je po nježnim, prirodnim, ali itekako učinkovitim formulama, a njihova Pro balance repair krema nešto je što se isplati imati u svojoj skincare kolekciji! Riječ je o probiotičkoj kremi s ceramidima i zobi za njegu osjetljive kože te je namijenjena za normalnu do suhu, osjetljivu i ekcemima sklonu kožu. Nadalje, proizvodi koji će nas sjajno pripremiti za tople dane pred nama su organic deo roll-onovi brenda Natura Amica, a koje obožava osjetljiva i nježna koža jer je njihova djelotvornost postignuta potpuno prirodno. S obzirom na to da je koža naš najveći organ te joj je potrebno pružiti njegu od glave do pete, u svakodnevnu njegu sjajno će se uklopiti i Foamie proizvodi koji kožu čine mekom na dodir, a jednako tako ih obožava i sam okoliš jer zahvaljujući održivom pakiranju smanjuju proizvodnju plastike. 

Praktične sitnice koje olakšavaju svakodnevicu

Kako bi održivi način života bio lakši tu su višekratne, perive blazinice od bambusa i pamuka iza kojih stoji JYSK, no iznenađenjima tu nije kraj! Ove sezone smo mislili i na one najmlađe, pa će tako i mališani uživati u Colgate Bamboo kids četkicama jer se ipak dobre navike stvaraju od malih nogu. Nadalje, kako green način života podrazumijeva i nešto sporiji lifestyle, s vremena na vrijeme se moramo podsjetiti da stanemo na kočnicu i ukrademo nekoliko minuta u danu samo za sebe. Kako bi nam se to olakšalo tu su 100 % prirodni proizvodi brenda netaknute prirode Nacionalnog parka Kornati – Salvia Kornati, a koji uključuju hidrolat kadulje, hidrolat smilja, eterično ulje kadulje, mirisnu razglednicu, kao i kod za popust od 15%! Također, ono što nam je korisno imati nadohvat ruke jest praktična, platnena torba Arena Centra i blokić kako bismo sve obaveze ispunjavali s lakoćom.

Ukusni zalogaji s naglaskom na zdravlje

Svi znamo da čuvanje i zaštita okoliša zapravo polaze od čuvanja vlastitog zdravlja, stoga je važno voditi računa o tome što unosimo u vlastito tijelo i koje benefite od toga zapravo imamo. Kao nešto zdravija alternativa klasičnom Čokolinu izdvaja se novi, Čokolino Dark koji će sigurno i vama postati omiljeni obrok u danu, a Podravka je ovaj box učinila bogatijim i Vegetom BIO – začinom koji pruža ‘ono nešto’ baš svakom jelu. Za ljubitelje ukusnih napitaka tu je Vindija DAR biljni napitak s kojim će omiljena kava ili priprema nekog drugog pića biti nešto zdravija opcija!

Modni dodatak koji čini razliku

Kako bi ovo darivanje bilo kompletno, tu je i upečatljiva Borboleta narukvica koja će sigurno savršeno zaokružiti baš svako vaše modno izdanje! Također, kako su pred nama nešto topliji dani, savršeno će se uklopiti u baš sve ljetne outfite.

No, iznenađenjima nije kraj jer se ovaj predivan FASHION.HR X Green.hr box može pronaći i u vašim rukama! Tako ne propustite pratiti naše objave na društvenim mrežama jer ćemo čak tri sretnika nagraditi ovom sjajnom nagradom!

 

Foto: Lara Buljubašić

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE