Poznati domaći Michelinov chef u petak otvara novi restoran koji će biti velika atrakcija!

Poznavatelji domaće gastro scene, ali i ljubitelji gastronomije općenito, zasigurno dobro znaju za ime Deni Srdoč. Ovaj mladi chef Michelinova riječkog restorana Nebo nadaleko je poznat po svojim neponovljivim, umjetničkim kreacijama koje servira svojim gostima u sklopu Hilton hotela, smještenog na jednoj od najljepših lokacija na Kvarneru. Ovaj ambiciozni gurman nedavno je najavio otvaranje svog novog restorana u Rijeci, a svečanom otvorenju prisustvovat ćemo već za koji dan!
Riječ je o još jednoj vrhunskoj gastro oazi imena ‘Hidden Wine Bistro’ koji je zamišljen kao opušteni bistro čije će osoblje svakoga jutra odlaziti na riječku tržnicu i opremati kuhinju sezonskim, domaćim namirnicama. Hrana će u potpunosti biti usklađena s vinima kojih će biti preko 150, uključujući domaća i internacionalna vina. Vina će se moći kupovati i za van, po nešto povoljnijim cijenama. Iako je Srdoč vlasnik i konceptualni začetnik bistroa, kuhinju će voditi tim koji je on osobno izabrao. Kako je i sam rekao, pomagat će u stručnom razvoju novih chefova koji će se u Hiddenu moći slobodno izražavati i tako kreirati svoj profesionalni put, uz najbolje moguće vodstvo. 
 
Novi tim vrhunskih, mladih kuhara 
Deni će tako ostati djelovati kao glavi chef prestižnog restorana Nebo u Hiltonu, a sasvim smo sigurni kako će i Hidden vrlo brzo postati jednako popularan. A uz odličnu ponudu hrane i jelovnika baziranog na zero waste i farm to table konceptu koji će ovaj novi restoran povezati s malenim lokalnim OPG-ovima, nema sumnje kako će ‘Hidden’ napokon pojačati prilično slabašnu, riječku gastro kartu! Sve novosti pratite na službenoj stranici.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE