Ružičasta kućica na kotačima poslužuje najfiniji sladoled u Zagrebu koji morate kušati!

Ne znamo za vas, ali obožavani kamioni koji donose sladoled jedna su od nama najdražih uspomena iz djetinjstva koje zauzimaju posebno mjesto u našim srcima. Prizor i zvuk kamiona sa sladoledom koji se približava posebno je iskustvo za svako dijete, a samo iščekivanje i brzi odabir slatke poslastice dodatno pojačavaju cjelokupni dojam koji će zauvijek ostati duboko ukorijenjen u nostalgiji.
Upravo zato, na prvu nas je osvojila priča šarmantne ružičaste kućice na kotačima koja svoje vrhunske sladolede i ostale slastičarske kreacije nudi po brojnim lokacijama diljem Hrvatske!  U želji da svoju vrhunsku ponudu približi što većem broju kupaca, mlada vlasnica Nina Šarić odlučila je upogoniti ovu preslatku kućicu koja krije najfinije slastice, okuse i teksture. Ninino ružičasto vozilo već ste imali prilike viđati po Zagrebu, a najviše pažnje je privukao na sjajnom jarunskom Food truck festivalu. Sladoledi koje Nina izrađuje pod imenom ‘Pri Suncu’ spadaju u zanatske premium sladolede, a to znači da su izrađeni od najkvalitetnijih sastojaka, bez korištenja umjetnih boja, konzervansa i aroma. Danas je brend ‘Pri Suncu’ sinonim za najbolji sladoled u Zagrebu, a jedva čekamo otkriti nove okuse u kojima ćemo uživati ovo ljeto, barem na neko vrijeme!
 
Najpopularniji okus
Punog okusa, izbalansirane teksture, savršeno kremasti, ‘Pri Suncu’ sladoledi nastaju eksperimentiranjem novih okusa, a uvjerljivo najpopularniji je okus badema s medom koji je postao najtraženiji sladoled brenda. Naš favorit definitivno je nevjerojatno bogat okus pistacije koji morate probati, a jednako su nas oduševile i voćne varijatne. A s obzirom na to da je proljeće vrijeme za pripremu novih okusa gelata, sigurni smo kako ćemo već kroz nekoliko mjeseci otkriti najnovije okuse koji će, po svemu sudeći, uskoro obići i čitavu Hrvatsku! Sve informacije pratite na službenoj stranici.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE