Jeste li već vidjeli preslatke espadrile domaćeg brenda o kojima se ne prestaje pričati?

Dolaskom proljeća naši ormari postaju sve razigraniji i šareniji. A nema boljeg način od efektnih dodataka poput obuće i torbica da začinimo svoju garderobu. Tako su nas ovih dana osvojile preslatke espadrile domaćeg brenda koje su stvorene za prve proljetne dane i dugo toplo ljeto. Koji modeli su nam najviše zapeli za oko, saznajte u nastavku!

Brend Evita osnovan je u ljeto 2017., kada je dizajnerica Tanja Filipović preoblikovala vlastite espadrile i napravila svoj poseban par cipela. Prva kolekcija True Colors nastala je nakon što je dizajnerica je istraživala konstrukciju cipela s potplatima od jute i savršenim materijalima kako bi stvorila cipele u kojima će se svaka žena osjećati posebno. Evita je priča o unikatnoj obući koja se lijepo uklapa u različite prilike i baš uvijek podiže svaku modnu kombinaciju. Dok preslatke mašnice, koje su zaštitni znak brenda, daju neodoljivu dozu šarma.

Mašnice, vedre boje i razigrani uzorci

Evita espadrile načinjene su od prirodnih materijala, najčešće od lana, uz neke modele od pamuka i viskoze, dok je potplat 100% juteni. Osim klasičnih espadrila modela s karakterističnim vrpcama koje se vežu oko noge, u ponudi brenda mogu se naći zatvorene i otvorene natikače. Modeli najčešće dolaze u predivnim vedrim bojama poput ružičaste, narančaste, ljubičaste, zelene, plave,…Ako pak niste ljubitelj boja bez sumnje će vas osvojiti crno bijeli modeli u prepoznatljivom gingham uzorku ili pak uvijek popularne prugice i točkice. Cijelu ponudu brenda istražite na službenoj web stranici i Instagram profilu.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE