Trenutno najpopularniji burger bar ima novu poslasticu čiji je glavni sastojak Nutella!

Uvijek smo u potrazi za novim gastro lokacijama u gradu, tako smo nedavno pisali o novootvorenom burger baru koji u ponudi ima posebne burgere. Beba’s burger bar jedino mjesto u Zagrebu gdje možete probati ‘burger u tijestu’. Nova burger senzacija u gradu tu nije stala s inovativnom ponudom, a od jučer u na njihovoj lokaciji na Kvatriću možete probati specijalitet čiji je glavni sastojak Nutella!

Sada već možemo pretpostaviti da je domaće tijesto koje u Beba’s burger baru svakodnevno sami izrađuju zaštitni znak njihovih jela. Tako, ovdje već možete probati burger u svježe pečenom tijestu gdje su svi pomno odabrani i pripremljeni sastojci složeni u sirovo tijesto zatim zapečeni. Rezultat je savršeno hrskavo tijesto i sočno isprepleteni okusi svih sastojaka ovog nesvakidašnjeg burgera. Ubrzo nakon klasične verzije, dodali su i onu s piletinom simpatičnog naziva Beba’s Koka.

Sweet Beba’s novost je u Beba’s obitelji

Ako pratite ovaj novootvoreni lokal na društvenim mrežama, sigurno ste vidjeli slatki novitet u ponudi. Sweet Beba’s kombinacija je prepoznatljivog hrskavog tijesta i svima omiljenog namaza Nutelle. Tijesto se razvlači zatim puni Nutellom i formira u rolicu, koja se potom reže slično kao savijača i posipa šećerom u prahu. Od prvog pogleda na ovu čokoladnu fantaziju rastu zazubice, stoga sada i oni koji preferiraju slatko imaju dovoljno dobar razlog što prije posjetiti Beba’s burger bar u Maksimirskoj 9.

Foto: Instagram, Unsplash 

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE