Izdvojili smo nekoliko prekrasnih modela cipela stvorenih za vjenčanja

Ako uskoro planirate vjenčanje, sigurni smo da ste svjesni koliko toga je potrebno pripremiti u nerijetko kratkom roku. Pored odabira mjesta na kojem će se isto i održati, pa sve do ostalih detalja koji ovaj dan pretvaraju u najčarobniji dan u godini, ono što se također nalazi u velikom fokusu jest vlastiti izgled jer svaka mlada ima jedan cilj, a to je pokazati svoje najbolje izdanje!

Tako se pored odabira idealne haljine, a zahvaljujući kojoj ćemo se osjećati poput princeze, nalaze i svi drugi naizgled sitni detalji koji čine veliku razliku. Upravo cipele spadaju u ovu kategoriju, a koje pružaju onaj završni touch našem cjelokupnom izdanju te definitivno spadaju u kategoriju detalja o kojima treba voditi računa.


Kako odabrati idealan mode cipela za vjenčanje?

Prilikom odabira cipela za vjenčanje važno je uzeti u obzir stil i temu vjenčanja, ali i voditi računa o udobnosti. Elegantne cipele s tankim remenčićima koje idu oko gležnjeva popularne su među mladenkama ove sezone jer pružaju romantičan i ženstven dodir vašem izgledu te se savršeno uklapaju uz haljine bez naramenica. Nadalje, veliki trend su i cipele s prozirnim elementima, poput prozirnih potpetica ili mrežica jer stvaraju moderan i suvremen izgled, a često su ukrašene i glamuroznim biserima. Najbolji savjet koji možemo dati budućim mladenkama jest taj da za ovaj poseban dan uzmu u obzir materijal cipela i udobnost. Odaberite cipele koje su izrađene od kvalitetnih materijala i koje pružaju dobru potporu stopalu, a u nastavku smo izdvojili naše favorite!

Aldo (90,00 €), Reserved (19,99 €)

Aldo (139,00 €), Zara (29,95 €)

Aldo (148,00 €), Mango (49.99 €)

Anna Field (39,68 €), RAID (54,28 €)

Anna Field (44,46 €), Tamaris (68,88 €)

Mango (39.99 €), Zara (29,95 €)

Foto: Instagram, Mango, Zara, Aldo, Zalando, Reserved

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE