U Zagrebu uskoro počinje najveći Pizza festival koji jedva čekamo!

Pizza festivali u europskim gradovima stekli su enormnu popularnost posljednjih godina, a ovaj fenomen nije zaobišao ni naš grad. Osmišljeni u cilju slavljenja jedne od najomiljenijih namirnica na svijetu, festivali ovog tipa nude jedinstvenu priliku ljubiteljima pizze da se okupe i uživaju u velikom izboru pizza različitih chefova i stilova!
Tako će zagrebački Strossmayerov trg od 18. do 28. svibnja ugostiti drugi po redu Pizza Festival Zagreb koji donosi bogato gastronomsko iskustvo, neodoljive glazbene užitke, mnoštvo dobrotvornih akcija i aktivnosti među kojima će baš svatko pronaći nešto po svom guštu. Na festivalu će se okupiti pomno odabran, iskusan tim kuhara i pizzaiola koji će za ovu priliku ponuditi svoje najnovije kreacije, a osim pizza svih vrsta koje možete zamisliti, poznati pizzaioli oduševit će vas i svojim originalnim tjesteninama, focacciama od dizanog tijesta i domaćim sladoledima koje obožavaju baš svi!
 
Bogat program koji garantira sjajnu zabavu
U ovom jedinstvenom gastronomskom iskustvu sudjelovat će poznata pizzeria i bar Mrs. Fogg, Al Dente, Lana Bene, pizza entuzijasti iz Pizza Social Cluba, kao i poznati Marin Medak koji će na festivalu pripremati čak pet vrsta pizze Siciliana. Tu je i Bite of Fun koji će vas zavesti sa 6 vrsta pizza i 5 vrsta tjestenina, a mnoštvo opcija čeka i vegane koji će uživati u ponudi Beg’s Plant Baseda. Uz još mnoštvo drugih chefova, festival će zaokružiti slatki zalogaji s potpisom brenda ‘Pri Suncu’ koji će vas oduševiti svojim fantastičnim sladoledima, a sve to uz ritmove poznatih zagrebačkih DJ-eva koji će vas zabavljati tijekom cijelog festivala! Cjelokupni program otkrijte ovdje!

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE