Znamo kako napraviti najkremastiju kavu kao iz kafića!

Znamo da je prehrana osnova za zdraviji život, a zdrave alternative našim gastro navikama ukusnije su nego ikad. Ako još uvijek niste uveli takve proizvode u svoju svakodnevicu, nemojte oklijevati jer ćete se ugodno iznenaditi. Male promjene možete uvesti i u svoje omiljene rituale poput ispijanja jutarnje kave. Savršen okus prve jutarnje kave mnogima sastavni dio uspješnog dana, a uz Dar Barista biljni napitak, pripremite se da svaki dan započnete s ukusnijom i zdravijom šalicom.

Ako se još uvijek skeptični i niste probali biljne napitke kao zamjenu za mlijeko, predlažemo da to više ne odgađate te da se prepustite okusu novog DAR Bariste. Ovaj hranjivi napitak od zobi transformirat će vaša jutra savršeno kremastom kavom. Zahvaljujući upravo visokom udjelu zobi s ovim napitkom moći ćete izraditi najkremastiju pjenu koja će vašu kavu učiniti najboljom do sada. Ono što ga čini odličnom zdravom alternativom je činjenica da sadržava samo prirodne šećere, a pogodan je i za vegane. Odat ćemo vam malu tajnu, DAR Barista savršen je za vašu kavu, a uz ostale članove obitelji DAR jednostavno ćete obožavati pripremati omiljene recepte.

Uz ovaj preukusni napitak s lakoćom ćete svaki dan piti savršenu kavu, a da bismo vam dodatno olakšali put prema zdravijim navikama, na dar vam dajemo DAR poklon paket u sklopu našeg velikog FASHION.HR IG giveawaya! Sretno!

Foto: Instagram, Unsplash

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE