Stigao je trailer za nove epizode serije ‘Seks i Grad’ koje će biti najuzbudljivije do sada!

Ne znamo za vas, ali mi smo već tjednima spremni za novu dozu glamura, nostalgije i romantike koju donosi još jedna sezona obožavane serija ‘Seks i Grad’, točnije njenog nastavka ‘And Just Like That…’. Nakon što je potvrđeno kako ćemo u novim epizodama uživati već ovog ljeta, bilo je pitanje trenutka kada će produkcijska ekipa predstaviti prvi službeni trailer koji je upravo jučer ugledao svjetlo dana!
 
Novi trailer otkriva kako se život Carrie, Mirande i Charlotte napokon vraća u normalu nakon burnih događaja iz prve sezone. U traileru također vidimo kako se Carrie snalazi u novom okruženju, dok Miranda daje priliku životu s Cheom. Za to vrijeme, Charlotte se nosi s novim tinejdžerskim problemima i ubrzo shvaća kako, suprotno očekivanom, roditeljski život ne postaje lakši s godinama. U svakom slučaju, sigurni smo kako nas čeka još jedno zabavno poglavlje dobro poznate ekipe, prepuno uspona i padova. No, onaj glavni i za mnoge najšokantniji trenutak dolazi na samom kraju –  povratak Aidana u Carrien život!  

Romansa koju svi žele gledati!
 
Iako se ne otkriva puno o zapletu nadolazeće sezone, romansa Carrie i Aidana bit će definitivno glavna točka zapleta. Serija je i ranije zadirkivala fanove brojnim slikama Carrie i Aidana na ulicama Manhattana, a na sreću velikog broja obožavatelja koji već godinama ‘prizivaju’ ovu staru romansu, novim epizodama ‘Seks i Grada’ u kojima uživamo već za nekoliko mjeseci nestrpljivi fanovi napokon će doći na svoje! Više detalja o točnom datumu izlaska novih epizoda stiže uskoro!

Foto: imDB, YouTube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE