Čaroban Uskrs u Čazmi: Na imanju Salaj zasvijetlit će nekoliko tisuća uskrsnih pisanica!

Imanje obitelji Salaj u Čazmi poznato je po božićnoj bajci koju su priređivali dugi niz godina, a vrijeme Uskrsa znači da će se na ovom imanju održati manifestacija „Uskrsna čarolija svjetla by Salaj“ koja će prikazati sve čari blagdana i proljeća. Sve detalje nove uskrsne bajke možete otkriti u nastavku!

Uskrsna čarolija svjetla započinje ovog vikenda 1. travnja i traje sve do 16. travnja, a imanje možete obići svakim danom od 15 do 21 sat. Osim tematski ukrašenog imanja koje vrvi skrivenim detaljima koji će zasvijetliti nakon što padne mrak, u sklopu ovog jedinstvenog događanja organizatori su pripremili i mnoštvo aktivnosti za sve uzraste. Zato ako još niste isplanirali kako provesti proljetne blagdane, nemojte preskočiti ovaj jedinstven događaj u Grabovnici pored Čazme.

Bogat gastro, zabavni i umjetnički program

Kako stoji u opisu najavnih objava na društvenim mrežama imanja Salaj, tijekom ove manifestacije možete očekivati mnoštvo zanimljivosti, štandova s finim jelima, dječjih igraonica i zanimljivih aktivnosti za odrasle. Osim toga pripremljene su različite nagradne igre i tombole s poklonima te novčanim nagradama. Vjerujemo da će najmlađe oduševiti domaće životinje, jahanje ponija, radionice i igraonice s animatorima. Kao jednu od najzabavnijih uskrsnih aktivnosti u kojoj mogu svi sudjelovati izdvojili bismo traženje uskrsnih pisanica.

Veselje, zajedništvo i spektakularan doživljaj bit će upotpunjen svjetlosnim kreacijama i radovima kipara Martina Reichmanna. Uz sve spomenute aktivnosti kojima su se na imanju pobrinuli da posjetiteljima dočaraju Uskrs za pamćenje, sam boravak i šetnja prirodnim ambijentom imanja Salaj bit će sasvim dovoljna da napunite baterije. Sve detalje o manifestaciji možete pratiti na službenoj stranici, FB i IG profilu.

Foto: Čarolija svjetla Salaj, Grad Čazma (Davor Kirin)

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE