Grandioznu izložbu o svijetu Harryja Pottera uskoro možete posjetiti i u Parizu!

Najpoznatiji čarobnjak na svijetu još jednom je stavljen u središte pozornosti, no ovoga puta u umjetničkom svijetu koji već mjesecima bruji o jednoj od najimpresivnijih izložbi posvećenih filmu ikada! Riječ je o velikom ‘Harry Potter: The Exhibition’ događaju koji se proteklih mjeseci održavao u Beču, a koji se ovo proljeće seli u francusku prijestolnicu.
 
Ova genijalna izložba otkriva ekskluzivu jedinstvenog popularnog svemira koji je stvorila J.K. Rowling. Izložba prikazuje filmove i priče o Harryju Potteru, a uključuje i druga djela vezana uz obožavanog čarobnjaka kao što su ‘Fantastic Beast’ te ‘Harry Potter and a Cursed Child’. Izložba zapravo odaje počast mitskim scenama sage, sada već kultnim likovima, ali i njezinim grandioznim scenografijama te bizarnim stvorenjima koja već četvrt stoljeća uveseljavaju čitave generacije čitatelja i gledatelja. Posjetitelji mogu vidjeti prave rekvizite i kostime iz filmova o Harryju Potteru te uroniti u personalizirano putovanje ovih prekrasnih i čarobnih svjetova kakvo nikada prije niste doživjeli, a sve zahvaljujući najnovijim inovacijama u tehnologiji ‘uranjanja koja i čini ovu izložbu toliko posebnom!

 
Službeni datum otvorenja izložbe još nije poznat, no već se možete prijaviti za pretprodaju na službenoj web stranici. “Harry Potter: Exhibition” održat će se u Pariškom izložbenom centru, a prema najnovijim informacijama doznajemo kako će izložba potom nastaviti svoju svjetsku turneju koja će uključivati niz drugih europskih prijestolnica. Tko zna, možda ćemo u ovoj čarobnoj dimenziji Harryja Pottera uskoro uživati i u Zagrebu!

Foto: Facebook, Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE