Uskoro se održava prvi veliki after ski party na Sljemenu koji ne smijete propustiti!

Tijekom skijaške sezone društvene mreže preplavljene su after ski zabavama. Ako ste kao i mi poželjeli otići na jedan takav događaj, napokon ste došli na svoje. Za ovakvo iskustvo nećete trebati potegnuti do elitnih europskih skijališta jer prva ovakva zabava stiže na najviši zagrebački vrh! Zima nas još uvijek časti niskim temperaturama, zato vjerujemo da pravi snježni ugođaj neće izostati!

Prvi snježni daytime outdoor winter party, kako stoji u opisu događaja, stiže u Zagreb 18. veljače. Radi se o The White Hill party-u koji će se održati tijekom iduće subote u na lokaciji Planinarskog doma Runolist. Satnicu od 15 do 23 sata ispunit će poznata DJ imena. Miljenica publike poznata na domaćoj sceni – DJ SKA biti će zadužena za zagrijavanje. Posebno ime koje će se naći na ovom događaju je slovenska grupa Rotormotor, a party će završiti još jedno poznato ime zagrebačke klupske scene DJ Kali. Osim glazbenog dijela, posjetiteljima će biti dostupni fire-pitovi za zagrijavanje, pristup grijanom planinarskom domu, vanjski i unutarnji šank te cjelodnevna kuhinja i hrana. Uz sve to, organizatori su se pobrinuli i za povratne autobuse koji će prometovati od okretišta Mihaljevac. Također, postoji mogućnost najma soba u planinarskom domu, ako se odlučite za produženi vikend na Sljemenu.

Organizatori ističu da je sve što trebate odjenuti svoje buce, skijaške jakne, kape, rukavice i spremiti se za topljenje leda vrućim plesnjakom uz najbolje beatove na ovim prostorima. Kako do svoje ulaznice i svih detalja vezanih za ovaj jedinstveni event, saznajte na poveznici!

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE