Izašao je aftermovie: Evo kako smo se zabavili na našem BE BOLD, BE YOU partyju!

Polako se sliježu dojmovi nakon najluđeg partyja u gradu – BE BOLD, BE YOU, koji je ovog četvrtka na zagrebačkom Velesajmu okupio stotine ljubitelja dobre glazbe i zabave, ali i brojne prijatelje i suradnike FASHION.HR-a. Kao što mu i samo ime govori, na ovom se partyju slavila autentičnost i odvažnost, a jedno od najvećih iznenađenja bila je spektakularna najava nove ere FASHION.HR-a.

Brži, pregledniji i moderniji FASHION.HR osim boljeg vizualnog doživljaja donosi i novi sadržajni koncept, predvođen rubrikom BE BOLD, BE YOU, koja je rezervirana za teme koje nas intrigiraju, potiču diskusiju i razmišljanje te nas nadahnjuju da naše snage usmjerimo na pozitivne promjene u društvu. Uz pomoć uigrane ekipe iz popularnog kolektiva KPP, pobrinuli smo se na naši gosti ovu večer upamte po sjajnoj atmosferi, vrhunskoj glazbi i mnogo pozitivne energije.

Smijeha, plesa i dobre zabave zaista nije nedostajalo zahvaljujući energičnim DJ setovima, ali i fenomenalnoj glazbenoj postavi – Miach, Hiljsonu Mandeli te misterioznom dvojcu Nipplepeople. Glazbeni gosti su izvedbama svojih najvećih hitova rasplesali sve prisutne, priuštivši im noć koju će zasigurno još dugo pamtiti. A kako bismo vam barem malo približili izvanrednu atmosferu s BE BOLD, BE YOU partyja, donosimo vam aftermovie kojim smo zabilježili neke od najupečatljivijih trenutaka večeri.

Foto: Matej Dokić

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE