Je li ‘Beef’ najbolja Netflixova serija u posljednje vrijeme?

Ne znamo gdje ste bili ako još niste čuli za novu Netflixovu uspješnicu – seriju Beef. Ovaj novi naslov se polako ali sigurno penje prema samom vrhu Netflixove top liste gledanosti što se tiče Hrvatske i svijeta. Ako još uvijek nekim čudom niste pogledali o čemu se radi, u nastavku donosimo najzanimljivije detalje zbog kojih se ova serija već sad naziva jednim od najboljih Netflixovih izdanja.

Beef je crnohumorna serija u 10 nastavaka koja započinje sukobom dva protagonista u prometu. Od tog incidenta „rat“ među njima se nastavlja, a njihovi životi postaju isprepleteni na različite načine. Publika je jednostavno prigrlila ovu seriju, a to je jasno i iz impresivnih ocjena na platformama poput Rotten Tomatoesa i IMDB-a gdje je ocjena serije 8.4. Sjajni Ali Wong i Steven Yeun igraju glavne likove Amy i Dannyja iz čijeg sukoba i želje za osvetom proizlazi problematika fenomena današnjeg društva koja je u posljednje vrijeme jako popularna tema u svijetu filmova i serija.

Egzistencijalna pitanja, but make it fun!

Amy i Danny žive potpuno različite živote, dva glavna lika nalaze sa samim krajevima klasnog spektra, ali ono što im je zajedničko su frustracije. Frustracije svakodnevnim životom, očekivanjima, društvenim normama i svime što se podrazumijeva pod normalni dio svakodnevice, a odavno je prestalo biti normalno i blisko čovjeku. Radnja serije je uzbudljiva do samog kraja, vješto napisana kao i likovi koji djeluju jako životno, što se sve dogodi do kraja nećemo otkriti zbog onih kojima se serija još uvijek nalazi na listi čekanja. Nadamo se samo da su glasine o nastavku projekta istinite, jer se nismo zasitili ovog odličnog naslova.

Foto: Instagram, YouTube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE