‘Hunger’ je najnoviji film na Netflixu koji je oborio sve rekorde gledanosti!

Ako ste obožavali gledati avanture popularnog, ali i pomalo ljutitog, svjetskog kuhara Gordona Ramsayja, onda morate pogledati najnoviji Netflixov film koji je već danima najgledaniji naslov na streaming servisu. Naslova ‘Hunger’, ovaj jedinstveni film otkriva kako je savršenstvo u kuhinji nešto čemu teže gotovo svi svjetski kuhari, kao i mračnu činjenicu da je ova vrsta okruženja prečesta u takvoj industriji…
Ono što je posebno zanimljivo u filmu jest fokus na protagonisticu imena Aoy. Aoy je mlada žena u svojim dvadesetima koja vodi obiteljski lokalni restoran s prženim rezancima u staroj četvrti Bangkoka. Jednog dana dobiva poziv da napusti svoj obiteljski posao i pridruži se timu ‘Hunger– tajlandskom timu luksuznog restorana koji je predvođen poznatim genijalnim, ali nevjerojatno zločestim kuharom Paulom. Film na pomalo jeziv način daje odgovore na praktička pitanja povezana s vođenjem kuhinje, ali i na to kako poslovna strana industrije samo povećava tjeskobu osoblja koje vrlo često – puca po šavovima. U traileru gledatelji mogu dobiti kratak uvid u ono što ih čeka u filmu, a sasvim smo sigurni da će vas scena mlade Aoy koja ostaje stajati među gomilom razbacanih tava usred napuštene kuhinje šokirati i zaintrigirati već u prvim sekundama.

Zvijezda horora u filmu kulinarske tematike
S obzirom na to da je Mongkolsiri (Aoy) usko povezana s mnogim horor naslovima, posebno je zanimljivo promatrati kako ova sjajna glumica vizualno prikazuje psihološki stres balansiranja obveza prema obiteljskom restoranu i prema zloglasnom kuharu Paulu. Osim toga, sam izbor protagonistice poznate po nastupima u hororima jasno upućuje na atmosferu kakvu su redatelji željeli prikazati u filmu, a koja će gledatelje držati zainteresiranima od prve do posljednje minute! 

Foto: imDB, YouTube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE