Na Netflix uskoro stiže druga sezona hit serije ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’!

Kada je prošle godine stigla na stranice Netflixa, ograničena serija ,”Monster: The Jeffrey Dahmer Story” u rekordnom je roku postala jedna od najgledanijih serija koju je popularni streamer ikad izbacio. Iako je u isto vrijeme izazivala brojne kontroverze, brzo su se pokrenule glasine o snimanju druge sezone koju bismo, po svemu sudeći, uskoro mogli gledati.
Prisjetimo se, “Monster: The Jeffrey Dahmer Story” govori o zloglasnom serijskom ubojici, Jeffreyu Dahmeru, koji je ubio najmanje 17 muškaraca i dječaka između 1978. i 1991. Serija istražuje Dahmerov život, uključujući njegovo djetinjstvo, njegove veze i zločine, kao i istragu i suđenje koje je uslijedilo. U seriji glumi Evan Peters kao Jeffrey Dahmer, s Niecy Nash, Penelope Ann Miller i Richardom Jenkinsom u istaknutim ulogama. Serija je općenito dobila pozitivne kritike od kritičara, koji su hvalili glumačku postavu i način na koji se serija bavi tom osjetljivom temom. Međutim, mnogi su kritizirali seriju zbog senzacionalizma  veličanja Dahmerovih zločina. Unatoč kontroverzama, ‘čudovišne priče’ dobivaju svoj nastavak, no nastavljaju bez – Dahmera.


Potpuno nove, ali jednako jezive priče
Umjesto ponovnog fokusiranja na Dahmera, sljedeća sezona ispričat će priču o još jednom ozloglašenom serijskom ubojici, vjerojatno oblikovanu slično kao što je to bila sezona o Dahmeru. Već sada je u planu snimanje i treće sezone, a s obzirom na to da će svaka sezona pričati potpuno nepovezanu priču, ova hit serija sada ima priliku za naizgled beskonačan broj sezona. Iako Netflix nije otkrio točan datum izlaska druge sezone, obećao je da nove epizode stižu ‘uskoro’, a mi se nadamo da ćemo ih imati priliku gledati već ove godine! Više informacija stiže uskoro.

Foto: imDB

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE