Potvrđeno je! HBO snima ‘Harry Potter’ seriju koja će imati 7 sezona!

Fanovi najpoznatijeg svjetskog čarobnjaka dobro znaju kako su glasine o snimanju TV serije o Harryju Potteru već nekoliko puta kružile u filmskom svijetu. Nažalost, zbog brojnih kontroverzi autorice J.K. Rowling koje se tiču njezinih političkih i društvenih stavova, filmske kuće nailazile su na nevjerojatne napade javnosti, a koje su umalo dovele do potpunog bojkota video igre “Hogwarts Legacy”.
No, čini se da poznati streamer HBO ne mari previše za osobne stavove autorice koji ionako nemaju veze s bezvremenskom pričom o Harryju Potteru koju, sigurni smo, javnost nikada neće bojkotirati. Naime, originalna priča o našem slavnom čarobnjaku uskoro će postati TV serija! Ovu sjajnu vijest jučer je potvrdio Bloomberg, a otkrio je i kako planiraju ‘izbaciti’ sedam sezona, točnije jednu knjigu po sezoni. Za razliku od franšize “Fantastične zvijeri”, predložena TV serija “Harry Potter” adaptirala bi priču koju su Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint već odigrali na velikom platnu od 2001. do 2011. Iako još uvijek nije poznato hoće li se spomenuta, dobro poznata lica pojaviti u budućoj seriji, moramo priznati da bi bilo zaista sjajno ponovno vidjeti omiljenu postavu na okupu, u dobro poznatoj atmosferi!

Kada ćemo gledati prvu sezonu?
Iako je jasno kako javnost ne krije oduševljenje ovom filmskom viješću, Bloomberg ni HBO Max nisu otkrili detalje o datumima. Kako otkriva TV line, razgovori su još uvijek u tijeku, a već sljedeću srijedu održava se press događaj streamera koji je već nekoliko puta iskoristio priliku kako bi upravo na pressici najavio dugo očekivano naslove. Više informacija stiže uskoro! 

Foto: imDB, Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE