Stigao je prvi trailer za novu sezonu serije ‘Black Mirror’ koja će biti najnapetija do sada!

Teško je povjerovati kako su prošle već četiri godine otkako obožavatelji ‘Black Mirror’ serije željno iščekuju vijesti o novim epizodama. Konačno, naš omiljeni streamer Netflix prekjučer je potvrdio kako fanovi neće morati još dugo čekati, jer prve epizode nove sezone na male ekrane stižu već u lipnju. A zajedno s novim informacijama o nadolazećoj sezoni, Netflix je objavio i kratki teaser koji nas je, moramo priznati, zaintrigirao više no ijedna sezona do sada!
U teaseru jasno vidimo izmjene brojnih slika koje prividno nagovještaju što nas čeka u narednim epizodama, a koje mahom prikazuju već dobro poznate zvijezde Hollywooda – Zazie Beetz (Joker), Salme Hayek Pinault (Magic Mike: The Last Dance), Kate Mara (Call Jane), Josha Hartnetta (Penny Dreadful), Samuela Blenkina (The Witcher: Blood Origin ), Paapa Essiedu (I May Destroy You), Anjana Vasan (We Are Lady Parts) i Annie Murphy (Schitt’s Creek). Filmski svijet već je započeo nagađati kako se Black Mirror novom sezonom odvaja od svog standardnog formata, a i sam Netflix ističe kako će naredna sezona biti najuzbudljivija i najneočekivanija sezona dosad…

 
Sezona koja će apsolutno šokirati publiku 
Oduvijek smatram da ‘Black Mirror’ treba sadržavati priče koje su potpuno različite jedna od druge, i stalno iznenađivati ljude. U suprotnom, koja je svrha? Ovo bi trebala biti serija koju nije lako definirati, a koja se može iznova smišljati i nastavljati. Stoga sam novu sezonu prihvatio kao veliki izazov da stvari održim svježima i za sebe i za gledatelja, stoga budite sigurni kako je gotovo pa i nemoguće predvidjeti obrate koji vas čekaju,” kazao je kreator serije Charlie Booker. Točan datum izlaska nove epizode stiže uskoro, a trailer pogledajte u nastavku članka:

Foto: imDB, YouTube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE