Stigao je trailer za drugi dio hit filma ‘Dune’ koji jedva čekamo pogledati!

Malo je reći da je legendarni film ‘Dune’ potpuno oduševio gledatelje 2021. godine, a iako je njegovo prikazivanje u kinima bilo odgođeno zbog epidemije koronavirusa koja je tada harala svijetom, sretni smo što ćemo već na jesen uživati u drugom dijelu kojeg, moramo priznati, već sada jedva čekamo pogledati.
Drugi dio filma ‘Dune’ također je temeljen na romanu Franka Herberta, a sama najava o nastavku filma stvorila je potpunu pomutnju među fanovima nove generacije glumaca, a koji su oduševljeno dočekali Zendayu i Timothéea Chalameta na pozornici. Osim toga, prvi film ‘Dune’ bio je jedan od Warnersovih filmova s najvećom zaradom ikada, priskrbivši više od 500 milijuna dolara od početka prikazivanja. Uz to, film je osvojio šest Oscara i nominiran je za najbolji film, a iz najnovijeg trailera jasno vidimo kako će drugi dio filma biti nastavak priče – u pravom smislu te riječi.

Što nas čeka u drugom dijelu?
Chalamet se vraća kao Paul Atreides zajedno sa svojom majkom, Lady Jessicom (Rebecca Ferguson). Dvojac je primoran dokazati svoje povjerenje pustinjskom plemenu, Fremenima, a što će pretvoriti drugi dio filma u pravi epski, ratni film. Kako je i sam redatelj izjavio, sve lokacije u filmu su nove, a moramo priznati kako već prva scena Chani i Paula kako sjede na rubu pustinje oduzima dah. Detalji o točnom datumu izlaska drugog dijela filma stižu uskoro, a najnovije informacija otkrijte u novom traileru: 

Foto: imDB, Youtube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE