‘Twilight’ filmovi uskoro postaju serija za koju već sada znamo da će biti apsolutni hit!

Ako ste svoje tinejdžerske dane živjeli početkom tisućljeća, sigurni smo kako vas nije zaobišla ‘Twilight’ groznica koja je dominirala u svijetu filma. Snimljeni prema istoimenom romanu Stephenie Meyer, ova nadnaravna tinejdžerska romansa bila je veliki hit i prije no što su se filmovi počeli snimati, a nakon što je prvi dio filma ugledao svijetlo dana 2008. godine, ‘Twilight’ je preko noći postao najdraža priča tinejdžera diljem svijeta…
A na radost još uvijek brojnih fanova, Twilight’ groznica se vraća! Naime, kako je potvrdio Variety, hit film o vampirima i vukodlacima spreman je za adaptaciju u obliku serije koja će se također temeljiti na romanima Stephenie Meyers. Prethodno adaptirana u uspješnu filmsku franšizu s Robertom Pattinsonom i Kristen Stewart u glavnim ulogama, najavljena serija trenutno nema scenarista niti potvrđenu streaming uslugu na kojoj će se serija prikazivati. Ipak, ono što znamo jest da su već poznata imena ‘Twilight’ sage – Wyck Godfrey i Erik Feige postavljeni kao izvršni producenti serije.

Hoće li serija ponoviti uspjeh filmske franšize?
 
Izvorna filmska franšiza, poznata kao “Sumrak saga“, sadržavala je pet filmova, objavljenih između 2008. i 2012. Usredotočena na tinejdžersku romansu između djevojke Belle i vampira Edwarda, priča obrađuje tinejdžersku opsjednutost ljubavlju i romantikom, što je samo po sebi, uz elemente fantazije i nadnaravnog, doslovce odjeknulo među mlađom publikom! Hoće li se isto dogoditi s novom generacijom tinedjžera, saznat ćemo vrlo brzo… Više informacija o službenom datumu izlaska prvih epizoda stiže uskoro!

Foto: imDB

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE