Uskoro u kinima gledamo Barbie film o kojem se već sada ne prestaje pričati!

Već neko vrijeme šuška se o novom filmu koji će po prvi put ispričati priču o najpoznatijoj lutki na svijetu u ovakvom formatu. Novi trailer za film Barbie ugledao je svijetlo dana jučer i oduševio sve koji željno iščekuju ovaj zabavni film. Hypeu je pridonijela i činjenica da će se u Margot Robbie i Ryana Goslinga u filmu pojaviti još niz poznatih lica iz glumačkog i showbiz svijeta.

Redateljica filma je Greta Gerwig publici najpoznatija kao redateljica filma Lady Bird, koji je ujedno bio i njen prvi samostalni projekt. Osim što su traileri za Barbie pobudili nostalgiju i zanimanje široke publike, ono što je doprinijelo najvećem uzbuđenju oko filmskog uratka koji u kina stiže 21. srpnja je glamurozna glumačka postava. Naime, uz dva slavna imena u glavnim ulogama koja smo već spomenuli, različite verzije „Kenova“ igrat će Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa i Scott Evans. Osim toga, sve koji željno očekuju Barbie avanturu oduševit će i činjenica da će svoj glumački debi u filmu imati i poznata pjevačica Dua Lipa. Ostatak filmske postave nije ništa manje impresivan, dovoljno je samo da spomenemo imena poput Helen Mirren, Will Ferrell, Michael Cera, Issa Rae, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Kate McKinnon, Hari Nef,…

Kenovi su samo Kenovi, a Barbike su sve što požele

Trailer filma nas je odmah kupio simpatičnim detaljima, od specifičnog oblika Barbie stopala koji se vidi na samom početku do posebnih Barbie izdanja koja su obilježavala različita desetljeća. Također, specifično je što se na posterima koji otkrivaju likove u filmu, svaki Ken jednostavno nazvan Ken, dok svaka Barbie ima svoju posebnu strast i dostignuće. Tako ćemo u filmu osim glavne Barbie koju utjelovljuje Margot Robbie, vidjeti Barbie novinarku, sutkinju, diplomatkinju, sirenu, doktoricu, nobelovku, itd. Dok željno iščekujemo ovaj zabavni film koji nas vraća u djetinjstvo, ostaje nam samo pratiti nove detalje prvog Barbie igranog filma.

Foto: Instagram, YouTube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE