Vraća se zagrebačko Drive In Kino, a ovo su naslovi koje gledamo već ovog vikenda!

Drive In Kina uobičajena su praksa u različitim dijelovima svijeta već nekoliko desetljeća, a njihova je popularnost vrtoglavo porasla posljednjih godina, posebice nakon pandemije koronavirusa koja je ovaj sjajan koncept dovela i u naš grad. Zbog velikog interesa, ovaj hvalevrijedan projekt Hrvatske Studentske Asocijacije ostao je aktualan i nakon pandemije, a sada je stiglo vrijeme za otvaranje proljetne sezone koja, moramo priznati, zvuči prilično obećavajuće!
Ne moramo posebno naglašavati čar koju nudi gledanje filmova u automobilu, sa zvukom koji se prenosi izravno na radio vašeg automobila. Osim što u filmu možete uživati pod zvijezdama, ovakva iskustva u trenu će vas teleportirati u neka prošla, nostalgična vremena i podsjetiti na trenutke kakve je zaista teško rekreirati u modernim kinima. Drive In Kina prikladna su i za obitelji, što ih čini odličnom opcijom za roditelje s djecom koju će zasigurno oduševiti ovo jedinstveno retro iskustvo. Iako su ovakve kino varijante u svijetu popularne tijekom cijele godine, moramo priznati kako je poseban gušt boraviti u ‘kinu na otvorenom’ u proljetnom razdoblju, kada su u sklopu ‘Drive In Kina’ dostupna i druga događanja na otvorenom koja će čitavo ovo iskustvo učiniti još posebnijim. A što nas sve čeka u Zagrebu narednih dana otkrijte u nastavku članka.
 
Raspored prikazivanja filmova
Drive In Kino vraća se na Poligon Kockicu 22. travnja. Filmovi će se prikazivati dva vikenda zaredom, 22. i 23. travnja te 29. i 30. travnja. Početak filma je u 21:00 sat, a s obzirom na to da će se prije filma održati razne najavljene radionice i zabavni program, predlažemo da se na Poligon Kockicu ipak zaputite nešto ranije kako biste otkrili što nam je kreativna ekipa pripremila za proljetnu sezonu. Filmski program uključuje klasike kao što su ‘WALL-E’, ‘Oceanovih 11’, ‘Crazy Rich Asians’ te ‘Toma’, a sve detalje otkrijte na službenoj stranici.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE