Znamo kada gledamo posljednju sezonu obožavane serije ‘You’!

Netflix je prije nekoliko tjedana službeno potvrdio da će se Joe i njegov monotoni glas vratiti na male ekrane u petoj, ujedno i posljednjoj, sezoni. Nakon završetka četvrte sezone, Netflix je na oduševljenje mnogih na Twitteru potvrdio glasine javnosti koja je, barem što se fanova tiče, prilično podijeljena oko činjenica da se njihova omiljena serija privodi kraju…
Dakle, znamo da ćemo uživati u novim epizodama, ali ono što mnoge zanima jest – kada? Četvrta sezona You potvrđena je u listopadu 2021., s početkom snimanja u ožujku 2022., prije nego što je prvi dio objavljen u veljači 2023., tako da, slijedeći taj obrazac, možemo očekivati da će nove epizode na male ekrane stići na ljeto 2024. Teško je povjerovati da je ovaj psihološki triler premijerno prikazan prije punih pet godina, a malo je reći da je od tada postao apsolutni hit među publikom. Iako se serija temelji na istoimenom romanu Caroline Kepnes, ekranizacija ove priče postigla je neviđeni uspjeh, za razliku od knjige kojoj je očigledno manjkao faktor fatalnog Joea Goldberga, a kojeg je na savršen način utjelovio sjajni Penn Badgley.

 

Što nas čeka u novim epizodama?
Finale četvrte sezone pripremilo nas je za još jezivijeg Joea, koji je svojim pokušajima monologa pokušao opravdati svoje podle postupke. Kako se to uklapa u njegov novi život s Kate, otkrit ćemo u novim epizodama. Isto tako, ne možemo pobjeći od činjenice da, prema Joeovom vlastitom priznanju, svatko koga voli neizbježno završi mrtav — stoga možemo zaključiti da, poznavajući Joea, Kateina budućnost i ne izgleda baš ružičasto. No, voditeljica showa Sera Gamble izjavila je za Hollywood Reporter da će peta sezona po prvi puta donijeti neku vrstu posljedica za Joea – i da će tako, u teoriji, završiti avanture našeg omiljenog antijunaka. Više informacija o datumu stiže uskoro!

Foto: imDB

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE